Jeg hedder Nanna og har Lyngbo blomster.

Det er ikke en blomsterbutik, men et idéværksted, hvor jeg skaber lige netop de blomster arrangementer som du drømmer om. Jeg pynter op med blomster  hvor de skal være….på bordene, på bryllupskage, på bilen, i dit hår – det er dine dine drømme der styrer og min kreative evner der får det hele bragt til live.

Jeg har altid være meget kreativ, og det kommer ikke fra fremmede. Min mor er en meget stor inspiration for mig. Hjemme har vi altid været meget kreative og så havde min mor den blomsterbutik, hvor jeg startede med at lave blomster som ganske ung. Hun har givet mig nogle virkeligt gode redskaber og kvalifikationer med på vejen – ja, måske kan man ligefrem sige at jeg har fået min passion for blomster ind med modermælken.

Min mor er stadig min sparringspartner og vil, hvis det ønskes, kunne tilbyde at hjælpe med blomster i forbindelse med større arrangementer.

Kh Nanna Lyngbo

Lyngbo Blomster er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Lyngbo Blomster optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club.