Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Få rabat på vielsesringe hos Juvelgruppen - Bridenista

Other

Få 20% rabat på vielsesringe hos JuvelgruppenRabatkode til vielsesringe

Rabat på vielsesringe! Du kan spare rigtigt mange penge på at købe vielsesringe lige nu. Du får nemlig 20% rabat OG optjener point på jeres ringe hos Juvelgruppen, hvis du køber ringene i deres webshop.

Få rabat på vielsesringe

Vi har lavet et priseksempel til dig: Guldringe i 14 karat med 6 brillianter 0,01 ct. i dameringen. Normalpris 13.325kr for både dame- og herrering. Med 20% rabat sparer du 2.665kr så du betaler 10.660kr OG optjener 852kr. som point. I alt sparer du på disse ringe 3.517kr som medlem af Bridenista Bridal Club.

Vielsesringe fra Juvelgruppen

Vi har samlet en masse eksempler på priser og optjening af point i vores Facebook community “Bridenistas only”, som er vores community kun for brude. Så hop derover og se eksempler på mange flere ringe, og hvad du sparer på dem.

Rabatten gælder for køb af ringe i Juvelgruppens webshop og gælder i marts måned. Din kvittering for køb skal du oploade til os i din Bridneista app, så tilskriver vi de optjente point på din medlemskonto.

Rabat på vielsesringe er kun i en begrænset periode, og rabatten gælder ikke for ringe, der allerede er på tilbud i kampagner.

annonce i lyserød med guldprikker
Related Post

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At prøve brudekjole er unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og derfor elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

H&M – The Wedding Shop collection

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.