Fashion

Skræddersyet brudekjole fra Buch CoutureSkræddersyet brudekjole fra Buch Couture
Udvalg af skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

At få en skræddersyet brudekjole der passer dig helt perfekt er en vidunderlige følelse. At den så samtidig er lige den stil du ønsker, gør kun oplevelsen endnu bedre.

I Bridenista Bridal Club har vi derfor Buch Couture med for vi vil så gerne give dig muligheden for at få den perfekte kjole.

Mød her Nina der er ejer af Buch Couture og få hendes bedste råd til dit bryllup og hvordan du får en skræddersyet brudekjole.

Buch couture viser skræddersyet brudekjole til til Bridenista Bridal Shower

Hvad skal bruden huske på, når hun planlægger at købe brudekjole?

“At hun skal holde fast i sig selv og sin egen stil. Man kan let lade sig rive med af stemningen og en ide, for der findes virkelig mange smukke kjoler. Derfor er det vigtigt, at bruden mærker efter og vælger en kjole der passer til hendes former, og som underbygger hvem hun er som kvinde og brud.”

Hvad elsker brudepar mest ved din forretning?

“At vi kan skabe den enkelte bruds helt unikke brudekjole. Hos os er bruden i centrum, og vi lytter til hvad det er bruden gerne vil have og hvilke ønsker og behov hun har.

Ud fra det skaber vi det helt perfekte design til hende. Hver eneste Buch Couture brudekjole er unik, og specielt lavet til den enkelte brud ud fra filosofien, bruden skal ikke passe ind i en kjole. Kjolen bliver skabt til den enkelte brud.”

Hvordan vil du beskrive din stil i brudekjoler?

“Unikt og personligt. Hos Buch Couture er det den enkelte brud der vælger hvilken stil hendes kjole skal være. Derfor har vi ikke en stilren kollektion hængende bruden skal kunne lide. Vi skaber den stil den enkelte brud drømmer om.

Når det er sagt, så elsker vi vores håndværk og at kunne udfordre os selv med teknikker, trends og nye ideer inden for couturen og mixer den gerne med den nordiske elegance.”

Hvilket af dine kreationer som du har lavet for en kunde, er du mest stolt af?

Eftersom alle vores kjoler er syet i hånden, lægger vi mange timer i hver eneste kjole. Derfor er det altid som at sige farvel til en kær ven hver gang en færdig skræddersyet brudekjole bliver hentet, og vi er stolt over hver eneste kjole, fordi den afspejler den kvinde der bære den.

En af vores brude sagde da hun hentede sin kjole : ”Det her er den smukkeste kjole jeg nogensinde har haft og nogensinde vil få”. Som designer og skrædder er det den ultimative ros jeg kan få, og derfor gør vi vores yderste hver eneste gang.

Hvordan skaber du en unik oplevelse for dine brude?

“Vi lytter til hvem bruden er og hvordan hun drømmer om hendes bryllup skal være. Ud fra det udforsker vi sammen med bruden hende ideer, drømme og behov, og sammen designer vi den kjole hun allerhelst vil have. Vi har et stort udvalg af materialer som vi selv importerer fra hele verden, og hvis vi ikke lige har den helt perfekte blonde eller silke, så går vi på jagt hos vores leverandører til vi finder det helt rigtige. Hos skal man ikke nøjes, og man skal ikke passe ind i en kjole. Vi skaber en skræddersyet brudekjole, så den passer til bruden.”

Hvad er brudepar mest overrasket over, at du også tilbyder?

“Måske ikke så meget tilbyder, mange bliver overraskede over, at vi kan planlægge et vægt tab eller en graviditet ind i kjolen. Efter som vi skræddersyer alle kjoler i Aarhus er det muligt at tage højde for en graviditet eller et vægttab, så bruden ender med en kjole der passer på bryllupsdagen.”

Hvad er det oftest stillede spørgsmål du får fra en brud?

“Hvad nu hvis jeg ikke kan lide kjolen når den er færdig? Det er en helt reel bekymring. Når man får syet en unik kjole kan man ikke lige prøve den inden man køber den. Da alle kjoler bliver syet 100% op til den enkelte, så er der først en prøvning af kjolen i staut materiale, hvor vi sikre os, at siluetten er som bruden drømmer om, og vi snakker designet igennem igen. Måske skal der rettes lidt så taljen sidder det helt rigtige sted, og udskæringen er den rigtige dybe osv.

Herefter følger 2-3 fittings af kjolen i det rigtige materiale, og her er bruden og skrædderen i en meget tæt og ærlig dialog. Hvor lange skal ærmerne være, Hvor dyb skal ryggen være, osv. På den måde sikre vi os, at kjolen kommer til at opfylde brudens drømme og gerne lidt mere.

Kundeanmeldelse af Buch couture verd skræddersyet brudekjole

Hvad ville du ønsker alle kommende brude vidste?

“At de ikke behøver gå på kompromis. Det er muligt at få skabt en brudekjole som underbygger deres personlighed, stil og smag og de behøver ikke gå på kompromis med sig selv for at finde en brudekjole.

På ens bryllups dag fortjener man at have en kjole på som ikke bare ser fantastisk ud, men som også føles som en drøm.”

Hvad er dine 3 bedste råd til brude der planlægger at købe brudekjole?

  1. “Elsk dig selv og din krop. Lad dig ikke narre af smukke billeder. Ingen ser ud som dem på billederne, heller ikke modellerne! Skab en kjole er bygger på din personlighed og former, så du kjolen blot understreger hvilken fantastisk kvinde du er, også på din bryllupsdag.
  2. Vil du gerne tabe dig inden dit bryllup, så vær først ærlig overfor dig selv, og dernæst realistisk. Har du behov for at tabe dig? Hvor stort er dit ønske om at tabe dig? Det kræver fokus at skulle tabe sig, og samtidig er det ofte temmelig krævende at skulle planlægge et bryllup. For mange drukner hyggen og glæden ved at planlægge et bryllup i frustrationerne over ikke at opnå et vægt tab. Uanset hvad om du taber 5 kilo eller ikke, så elsker din kommende mand dig, som du er.
  3. Lyt til dig selv når du vælger kjole. Hvilken brud vil du gerne være på din bryllupsdag? Nogle vil være ærbare, og lidt tildækkede, nogle vælger en drøm af en prinsessekjole og andre har mere kant og vælger noget minimalistisk. Alle kjoler er fantastisk smukke, og nogle er både sexede og måske lidt vovede hvilket ofte gør looket interessant. Men husk at et bryllup er en familiefest, og du skal kunne se din bedstemor i øjnene når du kommer gående ned af kirkegulvet uanset dybden på din kavalergang eller højden på din slids.”

Se mere på www.buchcouture.dk

Buch Couture er medlem af Bridenista Bridal Club, og som medlem optjener du point på køb hos Buch Couture. Download Bridenista app og bliv gratis medlem, så får du endnu mere ud af dit bryllupsbudget.

Related Post

Få 20% rabat på vielsesringe hos Juvelgruppen

Få 20% rabat OG optjener point på vielsesringe hos Juvelgruppen i marts.

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At prøve brudekjole er unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og derfor elsker Fuhrmanns...

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

H&M – The Wedding Shop collection

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.