Other

GIVEAWAY – Støt brysterneHos Bridenista elsker vi bryster – og ingen bryster skal have kræft!

1 ud af 9 kvinder bliver ramt af brystkræft, og det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor har vi i anledningen af Lyserød Lørdag sat 9 ”Støt brysterne” armbånd på spil. Hos Bridenista er vi faktisk ret vilde med de fine lyserøde armbånd, og kunne du også godt tænke dig, at være en af de heldige vindere? Gå ind på vores Instagram profil eller Facebook side og deltag, så er du muligvis den heldige vinder af armbånd til dig og de betydningsfulde kvinder i dit liv. Så skriv en kommentar med hvilke kvinder der betyder noget helt særligt for dig til dit bryllup.

Få inspiration til hvordan du også kan bruge de fine armbånd her: Will you be my bridesmaid?

Vi trækker alle 9 heldige vindere mandag formiddag, og du får direkte besked. Glædelig Lyserød Lørdag til jer alle sammen fra Bridenista.

Du kan købe flere armbånd her eller støtte brysterne på andre måder: Støt Brysterne. De lyserøde favour boxes og konfettien er fra Festissimo.

Related Post

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At skulle ud og prøve brudekjole er helt unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og det er en af årsagerne til at vi elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

H&M – The Wedding Shop collection

Leilah James trunk show på fredag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.