Other

H&M – The Wedding Shop collectionSom noget helt nyt har H&M lanceret en bryllupskollektion under navnet “The Wedding Shop” (det navn er vi jo ret begejstrede for, eftersom vores medlemsklub jo hedder “The Wedding Club” :-).

Kollektionen indeholder et fint lille udvalg af brudekjoler fra 799kr til 1.499kr i str. 32 til 46. Som vi ser det er de specielt velegnede til et afslappet havebryllup eller på rådhuset, men vil også sagtens kunne bruges til et kirkebryllup, hvis du ikke går efter et voluminøst look. Men fine er de helt sikkert og til en yderst rimelig pris, hvor nærmest alle der planlægger bryllup kan være med. Kjolerne vil også være rigtigt gode som kjole nr 2, hvis du har valgt det helt store skrud til kirken og middagen, men ønsker en flot, men mere praktisk kjole til at danse i senere på aftenen. Så er “The Wedding Shop” kollektionen et rigtigt godt bud.

Kollektionen er på mange måder godt gennemtænkt for der er både mulighed for at vælge brudekjoler, brudepigekjoler, kjoler til gæsterne, jakker og sandaler. Kollektionen indeholder korte og lange kjoler, nederdele, toppe, jakker, sandaler og tasker. Det giver god mulighed for at sammensætte det look du eller dine veninder kan lide.

Måske har du opdaget at det kan være lidt svært at finde brudepigekjoler til voksen brudepiger til en rimelig pris. Vi vil gerne have, at de ligner hinanden i fx samme farve eller snit, men alligevel skal der være forskel. Det problem har H&M også taget højde for i deres bryllupskollektion. Der er nogle virkelig fine kjoler i bl.a. en flot rosa farve, hvor dine brudepiger vil kunne få samme farve, men forskellige snit, så de kan få den model, der klæder deres kropsform bedst. Så smart!

Lidt atypisk for påklædningen til danske bryllupper er nok, at der er en del sorte styles i kollektionen. Men det gør overhovedet ikke noget, for dem kan vi jo bare bruge til andre fester!

Fine er kjolerne og måske du kan se os i “The Wedding Shop” kollektionen til næste Bridenista Bridal Shower?

Du kan købe kjolerne HER hos H&M.

Related Post

Få 20% rabat på vielsesringe hos Juvelgruppen

Få 20% rabat OG optjener point på vielsesringe hos Juvelgruppen i marts.

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At prøve brudekjole er unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og derfor elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.