Other

Handcrafted & high classHvilket strømpebånd skal du have på? De fleste ser relativt ens ud, så derfor forelskede vi os i den nye strømepbåndskollektion fra engelske Vivien J Bridal Accessories.

Strømpebåndet er en lille, men vigtig accessory til din brudekjole. Ikke mange ser det i løbet af bryllupsdagen, men vil du fuldende den eksklusive følelse du har, når du bær din kjole, sløret, det nyopsatte hår og alt det andet du lagt så meget kærlighed og tid i at finde, så synes vi, at de nye strømpebånd er med til at give et gennemført elegant look. Skal du vise dit strømpebånd i løbet af bryllupsmiddagen, så er det bare lidt mere lækkert at have et smukt og unikt strømpebånd på.

Strømpebåndene kommer i 8 varianter og er håndlavede med eksklusive materialer så som ferkvandsperler, Swarovski krystaller og Swarovski perler. En del af strømpebåndet er elastisk, så det føles behageligt at have på.

Vivien J Bridal Accessories er et familiedrevet firma, der blev startet 2008. Familien designer og fremstiller accessories til den moderne stilbevidste brud, og designsene er helt igennem håndlavede med kærlig og passion i deres eget studio i Wiltshire i England.

Strømpebåndene leveres i en fin lille æske med bånd og syrefrit silkepapir. Lige nu tænker du måske, at det er uden betydning, men efter dit bryllup, vil du blive glad for dette fordi du dermed kan gemme det i mange år uden det tager skade.

Du kan købe strømpebåndene på www.vivienj.co.uk  Som en ekstra bonus får du 15% rabat som medlem af Bridenista Bridal Club, som du bliver medlem af HER.

Related Post

Få 20% rabat på vielsesringe hos Juvelgruppen

Få 20% rabat OG optjener point på vielsesringe hos Juvelgruppen i marts.

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At prøve brudekjole er unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og derfor elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

H&M – The Wedding Shop collection

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.