Fredberg i Aalborg og Guldsmed Guldsteen i Odense blev sammenlagt i tilbage 2015 for at skabe en stærk smykkeforretning med fokus på danske førende smykkebrands, uden at gå på kompromis med god personlig service.

Begge forretninger har eksisteret i branchen i mange år og fører i dag nogle af Danmarks største smykke -og urbrands. Men selvom butikkerne er gået sammen, bibeholder de hver især deres unikke og velkendte atmosfære, for os er det vigtigt at vores kunder føler sig velkomne i kendte og trykke omgivelser med smil fra et velkendt personale.

Fredberg har eksisteret siden 1981 findes centrum af Aalborg. Butikken er indrettet i det gamle apotek fra 1624, hvor du i dag kan se alle smykker og ure udstillet i det gamle inventar. Fredberg er specialister i vielsesringe og har over 3000 designs. Ud over vielsesringe har butikken også et bredt udvalg af smykker og ure.

Guldsmed Guldsteen har du kunnet finde i Rosengårdscenteret i Odense siden 1972. Butikken har et stort sortiment af smykker og ure og personalet står altid klar med god og professionel service. Butikken har mange ’Shop in Shop’ hvor der er fokus på smykker fra anerkendte brands. Gennem de mange år har Guldsmed Guldsteen sat sig som en velkendt smykkebutik blandt Fyns mange handlende.

I begge butikker finder du et bredt udvalg af smykker og ure og vores personale sætter altid en stor ære i at give dig den bedste service. Vi fører mærker som Aagaard, Festina, Kranz og Ziegler, Nordahl Jewelry og en stor ’Shop in Shop’ fra Christina Watches. Vi pakker naturligvis altid dine gaver smukt ind.

På vores hjemmeside kan du se et udpluk af vores mange varer.

Vi glæder os til at se dig!

Juvelgruppen er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Juvelgruppen optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

sådan brugte andre brudepar leverandøren

Monticiano, Province of Siena, Italy

læs mere om leverandøren her

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....