Other

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfieFå MySelfie med

Få en gratis MySelfie med, når du booker bryllupsfotograf hos Forevig Mindet. Har du endnu ikke booket fotograf til dit bryllup, så er der lige nu et super godt tilbud til dig. Du får nemlig en ekstra “bryllupsgave” med, når du booker en fotograf fra Forevig Mindet til dit bryllup.

Derfor kan du nu få en GRATIS Myselfie fotobooth til en værdi af 1500,- med, hvis du booker en dato i 2020.

Tilbudet gælder ved booking af 14 timers pakke, som kun koster 14.000kr!!! Fotograferingen dækker jeres store dag helt fra forberedelse til og med brudevalsen. Ergo får I mindeværdige billeder af hele jeres store dag.

Brudepar går bed af kirkegulvet
to mænd i MySelfie fotobooth

Enkelte datoer er allerede er fuldt booket i år såsom d. 20/6 & d. 8/8, så vent ikke for længe med at forhør dig på ledige dage.

Du er altid velkommen til at kontakte Forevig Mindet for at høre mere. Booker du direkte via deres hjemmeside, så skal du vælge “Speciel” i kategorifeltet og indtaste koden “FB2020” i kommentarfeltet, så kan vi se, at du ønsker en gratis MySelfie med. Hvis det viser sig at MySelfie er fuldstændig booket på dagen, så får du istedet en gavekode på 1500,- til køb af print for, men høre nærmere hos Forevig Mindet.

Du booker på Forevig Mindets hjemmeside HER.

brudepar kusser under bordet

Du optjener OGSÅ 1.120 kroner optjent som point, når du er medlem af Bridenista Bridal Club. Upload din kvittering i Bridenista app og bruge dine point blandt alle vores medlemsbutikker, så får du endnu mere ud af dit bryllupsbudget.

 

Ovenstånede er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

Related Post

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Bryllupsklub fra Løvens Hule

Bridenista Bridal Club er fordelsklubben for dig der skal giftes.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Bryllupsevent i Hinnerup 25. september

Vi glæder os til at se dig den 25. september til en dejlig aften fyld med bryllupsinspiration.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.