Other

Bryllupsklub fra Løvens HuleBryllupsklub fra Løvens hule

Så du at vi havde vores bryllupsklub fra Løvens Hule med i programmet her i aften? Vi har skabt klubben fordi vi mener, at alle brudepar fortjener deres drømmebryllup.

Men hvad er Bridenista Bridal Club? Vi har selv mere end 15 års erfaring i den danske bryllupsbranche. Vi har som tidligere bryllupsarrangører, med over 250 bryllupper bag os erfaret, hvor svært man som kommende brud har det, med at få plANLAGT SIT BRYLLUP. Det med at finde rundt i produkter, man aldrig har købt før og hos butikker man ikke kender. Vigtigst af alt: hvor svært det er at få budgettet til at række til alle bryllupsdrømmene – næsten uanset størrelsen på bryllupsbudgetet!

Derfor har vi skabt en fordelsklub, der BÅDE gør det nemt og sikkert at finde de bedste butikker samtidig med, at du får den bedste pris!

Alt hvad du køber hos medlemsbutikkerne optjener du point på – uanset hvad du vælger – også de skræddersyede løsninger tilpasset dit netop DIT bryllup.

På alle køb optjener du point til, hvad der svarer til 4-8% rabat – hvilket hurtigt bliver til ret mange penge, når vi taler bryllupper. Hvis du f.eks køber din brudkjole til 9.500 kr vil du få 670 kr. optjent som point direkte ind på din medlemskonto.

Pointene kan du bruge til at betale med på tværs af ALLE medlemsbutikkerne – så du kan f.eks tage dine 760 kr. og bruge til et par sko, et slør, din brudebuket eller spare dine point samme til noget af dét, du ellers ikke troede der var plads til i dit bryllupsbudget.

Smart, ik?

Bryllupsklub fra Løvens hule

Og hvad er så hagen?

Intet – absolut INTET! For vores mission at give dig MERE bryllup for pengene, så du kan få det fantastiske bryllup netop DU drømmer om.

Vi har selv som bryllupsarrangører levet af at have det bedste netværk af leverandører, og de bedste produkter omkring os. En bryllupsdag skal gerne glide perfekt, og vores succes afhang af, at alle butikker leverede toppræstation. Hvis kagen ikke lige nåede,frem, kunne vi jo ikke bare sige til brudeparret “Nå, det nåede vi ikke……men I får den i morgen”

Så godt nok er Bridenista Bridal Club for alle brude – men det er ikke alle butikker, der når igennem nåleøjet. Alle medlemsbutikker er derfor nøje udvalgt og alle går i gennem de samme høje kvalitetstest, som dengang vi selv var bryllupsarrangører.

Nu er det blot nemmere for dig, som medlem, at dykke ned i netværket af medlemsbutikker, hvor du med sikkerhed ved, at du får engagerede mennesker bag alt det, du skal bruge til netop dit drømmebryllup.

Så JOIN US, det er super nemt. Alt du skal gøre er, at downloade Bridenista app og oprette en konto, og er du igang. Nu er du klar til at dykke ned i landets bedste bryllupsbutikker, og optjene point på dit næste køb.

Det er gratis at være medlem af vores bryllupsklub fra Løvens Hule i al den tid du har lyst.

Related Post

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Bryllupsevent i Hinnerup 25. september

Vi glæder os til at se dig den 25. september til en dejlig aften fyld med bryllupsinspiration.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.