Other

Panik! Julekort???!!Indeholder reklame

Drømmer du også om at sende julekort, du ved, “rigtige” julekort, som dem du ser i film, der står linet op på kaminen eller som du husker, at dine fjerne slægtninge sendte til familien, da du var barn?

Vil du gerne sidde en hel søndag og drikke gløgg og skrive julekort? Men altså, der kommer hele tiden noget i vejen for den der perfekte søndag hvor du ikke skal andet end at skrive kortene (nåh ja, så skal du lige huske kuverter, en pen der skriver pænt, frimærker og du skal finde postadresser og de skal hen i postkassen i regnvejr – i god tid!!!). Men kan vi godt konstatere at rigtigt mange af os, kommer bare aldrig til det punkt – selv om vi drømmer om det.

Men tiden går og liiige om lidt er det juleaften, og du er langt fra julekort-målet. Hvad gør en wise girl som dig nu? Elektronisk julekort, siger vi bare.

Det er så smart og så nemt og det hele er online, så det er lige i vores Bridenista ånd. Prøv lige at gå ind her på www.cloudcelebration.dk og se på mulighederne. Faktisk kan du også printe dem og sende med snail mail til bedsteforældre, der vil elske af få dem til at stille op i vindueskarmen, så de kan se på dem hver dag. Hvis du vil gære det ekstra fint, så putter du kortene i en flot rød julekuvert.

Filen med dit personliggjorte julekort, deler du så på email, Messenger, Instagram eller Facebook med alle dine venner, der bare sidder og keder sig på kontoret og tæller ned til juleferien.

Bonus info: Cloud Celebration er med i Bridenista Bridal Club, så hvis du er medlem, så opsparer du point, hver gang du bestiller hos Cloud Celebration og oploader din kvittering i Bridenista app (ps. det er gratis at være medlem)

Rigtig god jul.

Christmas wishes,

Stine & Kamilla

Related Post

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Bryllupsklub fra Løvens Hule

Bridenista Bridal Club er fordelsklubben for dig der skal giftes.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Bryllupsevent i Hinnerup 25. september

Vi glæder os til at se dig den 25. september til en dejlig aften fyld med bryllupsinspiration.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.