Forevig mindet

Et bryllup er en af de smukkeste og mest hjertevarme begivenheder du nogensinde vil komme til at opleve – og kærligheden og skønheden gengiver vi gennem billederne hos Forevig mindet.

Uanset om jeres bryllup er hjemme eller på slot, i København eller Ålborg – ja, så kan vi forevige mindet.  Forevigmindet.dk er lille gruppe af nogle af de bedste fotografer i Danmark, samlet og særligt udvalgt af fotograf Morten Elsborg.

Selvom vi er flere fotografer, er vi alle “skolet” på samme måde og indfanger derfor stemingen, så der altid er en ensartethed i resultatet.

Som fotografer arbejder vi altid ud fra bevidstheden om, at det vi laver ikke kan gøres om. Vi sørger derfor altid for at have en backupløsning med, og vi sikkerhedskopierer løbende, så billederne aldrig går tabt. Vores vigtigste opgave er at levere billeder, som gør at I kan se, hvordan det var at være en del af jeres store dag – og ikke nødvendigvis kun se tilbage på den.

På selve bryllupsdagen agerer vi som “fluen på væggen”; det betyder ganske simpelt, at vi ofte ser de små øjeblikke, I som brudepar ikke når at lægge mærke til, da dagen i sin helhed har al jeres fokus. Vi får således også indfanget en masse små detaljer fra feststedet, naturen, og alle de små ting, som er med til at gøre JERES dag fortryllende.

​Vi kan også lave video, filme med drone, og vi har en masse fede tricks, som gør at I også kan bevarer minderne i levende billeder og lyd.

Efter endt fotografering vil I få tilsendt et link, hvor I vil kunne se jeres billedgalleri med følgende underkategorier:

  • Stemningsbilleder

  • Portrætter

  • Forberedelse

  • Vielse

Vi glæder os til at forevinge mindet for dig.

Forevig mindet er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Forevig mindet optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind ved at downloade Bridenista app og registrere dig. Det er gratis.  

Eksempler på optjening af point:

Fra-pris er: 9600,- Du opsparer 768 point.

Ovenstånede er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

læs mere om leverandøren her

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.