Other

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuenbryllupskagesmagning
Love bryllupskage
Fondantkage med Love tekst

Hvordan finder I frem til smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Det har KageKompagniet fundet en løsning på! Normalt kan du komme til kagesmageaftener hos KageKompagniet, men nu er det jo en dårlig ide at samles for tiden, så i stedet kan du nu hente en kage-smage-box hos KageKompagniet til blot 100kr. Så kan I i ro og mag sidde der hjemme og smage de lækreste kager.

Du kan bestille en kage-smage-box til afhentning d. 27/3 eller d. 24/4 fra kl. 14.00 – 16.00. Du bestiller din boks over email på info@kagekompagniet.dk og så betaler du ved afhentning i butikken.

I din boks får du 4 slags kage og 4 slags mousse. Kagerne har smag af chokolade, citrus, vanille m. chokolade stykker og konfekt med marcipan. De lækre mousser er hindbær, hvid chokolade med lime, passion/mango og mørk chokolade mousse. Yummi, siger vi bare.

Du optjener naturligvis point hos KageKompagniet som medlem af Bridenista Bridal Club. Bestiller du fx en bryllupskage til 4.450kr. optjener du 356kr som point. Læs om hvordan dit medlemsskab fungerer HER.

Opsmurt bryllupskage med blomster

Du kender nok Kagekompagniet fra de hyggelige tvprogrammer “I den søde juletid” der har kørt på Tv2 i et par år. Måske så du også vores Bridenista brud Jeanett, som var med i sidste sæson, hvor KageKompagniet havde lavet den flotteste Winter Wonderland bryllupskage til brylluppet. Du kan se kagen og Jeanett & Thomas bryllup HER.

Related Post

Kom til bryllupskagesmagning

Derfor er det med stor glæde at vi inviterer dig til bryllupskagesmagning hos Kagekompagniet.

Drinks-trend: G & T

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder.

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre

Før du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage "Åhh det er bare en kage...", men så finde du ud af, at det er meget mere end blot en kage ikk´?

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Nordisk forårsbord

Styling tips til dig, der planlægger forårsbryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.