Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre - bryllupskager - Bridenista

Other

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøreFør du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage “åhh det er bare en kage…”, men så finde du ud af, at det er meget mere end en kage ikk´? Måske er det også gået op for dig at det ville være virkelig dejligt med et par gode råd fra en erfaren fra branchen, så har vi taget Jette Stub fra Kagefryd med på råd.

Læs Jettes bedste råd til dig her.

Hvad skal brudepar huske på, når de planlægger skal bestille bryllupskage?

Når brudepar planlægger deres bryllupskage, er det vigtigste at de har tænkt over, hvilket udtryk de ønsker. Hvilken smag, stil og æstetik som passer til deres store dag.

Hvad elsker brudepar mest ved dine kager?

Det brudepar elsker mest ved mit produkt er, at jeg er æstetisk, rustik og imødekommende overfor deres ønsker. Jeg vejleder dem, så det de ønsker kommer mest muligt til udtryk.

Hvordan vil du beskrive dit unikke islæt? 

Brudepar får et produkt der er tailor made til deres ønsker og behov. Det er skabt i deres vision, og med den æstetik og kvalitet, som Kagefryd står for.

Hvilket af dine kreationer du har lavet for en kunde, er du mest stolt af?

Der er utallige eksempler på produkter som jeg er usigeligt stolte af, men særligt en skiller sig ud. Det var en bryllupskage til et bryllup afholdt på Sonnerupgård Gods, som passede perfekt ind i omgivelserne, og skabte de perfekte rammer om Kagefryds stil, når det handler om bryllupskager.

Hvordan skaber du en unik oplevelse for dine brudepar?

Jeg er tro mod deres ønsker, og tager mig tid til, at lade kunden vide, at de er det vigtigste for mig, idet vi skaber deres drømmekage. Jeg er imødekommende, lyttende og rådgivende, så de føler, at de får den bedst mulige oplevelse og den perfekte kage, til deres uforglemmelige dag.

Hvad er brudepar mest overrasket over, at du også tilbyder?

Det brudepar ofte bliver overrasket over er, at levering og friske blomster er inkluderet i kagens pris. Men det er en vigtig del af Kagefryds image, og en vigtig del af den service vi ønsker at yde.

Hvad er det oftest stillede spørgsmål du får fra et brudepar?

Det oftest stillede spørgsmål jeg støder på er “Kan du levere det umulige?” Og svaret er naturligvis ‘ja!’. Et andet spørgsmål jeg ofte møder, er om det virkelig er rigtigt, at friske blomster og levering er en del af prisen.

Hvad ville du ønsker alle kommende brudepar vidste?

Alt kan lade sig gøre. Med de rigtige sammensætninger, ideer og visioner er alt muligt.

Hvad er dine 3 bedste råd til par der planlægger bryllup?

  1. Vær klar i jeres ønsker om udtryk
  2. Vær klar i jeres ønsker i smag
  3. Vær klar omkring jeres ønsker om stil

Du kan besøge Jette i hendes butik i Helsingør.

Related Post

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuen

Hvordan finder I smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Se løsningen her.

Kom til bryllupskagesmagning

Derfor er det med stor glæde at vi inviterer dig til bryllupskagesmagning hos Kagekompagniet.

Drinks-trend: G & T

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder.

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Nordisk forårsbord

Styling tips til dig, der planlægger forårsbryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.