Other

Kom til bryllupskagesmagningKom og smag bryllupskager

Mangler du inspiration til bryllupskagen? Har du svært ved at finde ud af hvordan din kage skal smage og se ud? Eller er du bare vild med kage 😉 Så er dette en aften lige for dig. Flotte bryllupskager der smager godt – det er nemlig Kagekompagniets speciale. Derfor er det med stor glæde, at vi inviterer dig og en gæst til bryllupskagesmagning fredag den 20. september fra 15-17.

Vi skal også lære om smagssammensætninger og se på hvilke muligheder du har for pynt på kagen. Det bliver bare så lækkert!

Helmer design kommer også og viser os, hvordan du kan få din helt personlige caketopper – vi skal se på farver, materialer og designs, og du bliver guidet i at vælge det helt rigtige look på cake topperen, så den matcher pynten på kagen.

Og ikke mindst skal vi selvfølgelig have lyserøde bobler fra Rosé.

Kom til bryllupskagesmagning

Der er begrænset antal pladser med max 10 par, så skynd dig at tilmelde dig her: Bryllupskage, pynt og bobler tilmelding.

Vi glæder os til at se dig og vi håber du finder frem til din drømme bryllupskage.

Kærlig hilsen

Stine & Kamilla

Download Bridenista app i Google Play eller AppStore og registrer dig gratis, så kan du optjene point hos både Kagekompagniet, Helmer design og Rosé.

Related Post

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuen

Hvordan finder I smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Se løsningen her.

Drinks-trend: G & T

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder.

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre

Før du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage "Åhh det er bare en kage...", men så finde du ud af, at det er meget mere end blot en kage ikk´?

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Nordisk forårsbord

Styling tips til dig, der planlægger forårsbryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.