Other

Drinks-trend: G & TSerridslev gård
trækasse med fever tree logo

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder. Festivalen blev holdt på Serridslevgård ved Horsens og var arrangeret af Fever tree og Secret Kitchen, der sælger Fever Tree her i Danmark.

udendørs hygge under et træ

Festivallen bliver afholdt en gang om året, og der masser af små boder var sat op. Så det er bare om at gå i gang med smagningen fra en ende af. At prøve så mange gins på en gang var en oplevelse for, hvis du tror, at gin bare er gin, så kan vi anbefalet at prøve en ginsmagning – for det er det ikke!

farvestrålende gin flasker
gin & tonic smagning
Pink peber gin
ask gin
citron stykker til gin & tonic

I alt kunne vi smage 77 gins!!! Men ok, eftersom vi gerne ville kunne gå oprejst hjem, så sprang vi lige et par stykker over.

Ginens smag varierer meget og afgøres af hvilke ingredienser, den er lavet på. Der er mulighed for til tilsætte mange former for krydderier, som får ginnen til at varierer i smag. En festival som denne er en oplagt mulighed for at finde din favorit.

Der var også muligt at komme indenfor i hovedbygningen til “Master Class” og lære mere om gin, og hvordan man producerer den.

fever tree tonic

Smag og behag er forskellig, men – helt ærligt – det smager ikke godt rent. Men når det bliver fortyndet med tonic, ja så er det, at den fantastiske smag af G & T melder sig.

Fever Tree mixers består af 10 forskellige varianter, hvor af 6 er tonics. Flaskerne findes i 20ml og udvalgte også i 50ml.

Secret Kitchen henviser til nærmeste forhandler. Læs mere om gin & tonic festival HER.

Gin flasker
kort med beskrivelser af gin
Gin master class
prismelysekrone
langborde under træerne
Related Post

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuen

Hvordan finder I smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Se løsningen her.

Kom til bryllupskagesmagning

Derfor er det med stor glæde at vi inviterer dig til bryllupskagesmagning hos Kagekompagniet.

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre

Før du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage "Åhh det er bare en kage...", men så finde du ud af, at det er meget mere end blot en kage ikk´?

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Nordisk forårsbord

Styling tips til dig, der planlægger forårsbryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.