Rosé.dk er en vinhandel, der er startet af tre gode venner. Rosévin er den perfekte ledsager til et fantastisk bryllup! Skønne bobler til velkomst eller kage. Verdensklasse rosévine der også er smukke at se på og som vil være superlækkert til maden og festen. 

Rosévin er festligt, syner godt i glasset og smager af sommer. Rosévin passer rigtig godt til det meste mad og giver en lettere og mere behagelig fornemmelse end tungere vine kan give – rosévin er bare godt!

Konceptet er yderst enkelt – vi finder vinen, og er dermed dit rosékompas i Danmark. Rosé.dk sælger rosévin (og en roségin), og har et meget begrænset sortiment for at gøre det hele nemt og simpelt for dig som forbruger – vi sælger kun noget vi selv elsker at drikke.

Verdens bedste rosévin kommer fra Provence, da man her har enestående forudsætninger for at producere den skønne vin pga. det specielle terroir, og fordi man har 2000 års erfaring med produktionen af netop rosévin. Vi har drukket og smagt os igennem hele Côtes de Provence og har udvalgt nogle enkelte, helt enestående rosévine, som vi bringer til Danmark, og som smager helt magnifique! Dem kan du nu købe hos os, og vi leverer dem lige hvor du ønsker. 

Rose.dk er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Rose.dk optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

Eksempel på optjening af point:

Mirabeau La Folie, rose med bobler, 15 flasker Pris 2.085kr – Du optjener  167 point.

Dåser med rosévin – samlet pris v/ 50 gæster 2.800kr –  Du optjener 224 point.

Ovenstånede er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

læs mere om leverandøren her

Tag på bryllupsmesser og optjen point

Se hvilke medlemsbutikker der udstiller på forårets bryllupsmesser og hvor du optjener point.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...