Other

Download Coronaguide til dit bryllupCoronakrisen påvirker bryllupper

Vi kan ikke komme uden om det; Corona påvirker sommerens bryllupper, næste år og måske endnu længere ud i fremtiden. Rigtigt mange har allerede flyttet brylluppet til 2021, men det kan være en svær beslutning. Selv vores statsminister Mette Frederiksen ved endnu ikke om hun kan blive gift til sommer.

Så hvordan tager du så den svære beslutning om bryllupppet skal flyttes? Det har vi lavet en guide om til dig. Du kan downloade den helt gratis her: Corona guide til dit bryllup.

I guiden stiller vi dig de spørgsmål du skal bruge for at tage beslutningen. Vi hjælper dig også på vej med hvordan du forbereder flytningen af dit bryllup, og hvordan du rent faktisk gør det, hvis det er den beslutning du og din kommende mand tager.

Related Post

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

“Say yes to the dress”-ekspertens bedste tips

Vi har talt med dressmaker Jesper Høvring. Du kender ham nok som designeren bag de kjoler du ofte ser i ugeblade og tv bl.a. vært i Say Yes To The Dress".

Ny blogger bryllupsbog

Smugkig med på de 4 meget forskellig bryllupper...

Hvad skal I overveje, når I vælger kok?

Find leverandørerne fra Bridenista Bridal Shower SS18

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.