Other

Bridenista guide: Find stilen med moodboardsHvis du har været med til Bridenista Bridal Shower eller et af vores foredrag, så har du allerede hørt mit oplæg om, hvordan du finder stilen til dit bryllup – og ikke mindst holder den hele brylluppet igennem! Men har du mon glemt lidt af det, eller var du ikke med, så giver jeg dig her de bedste fif.

Sådan laver du et moodboard

  • Find et primært billede – et du falder helt i svime over, og som du tænker “Wow, præcis sådan skal mit drømmebryllup være”. Du kan finde det her på Bridenista, på Instagram, Pinterest eller der du foretrækker at kigge på billeder. Gem det! På din computer, telefon eller hvad du bruger.
  • Find gerne flere billeder til hvert delelement til brylluppet: din drømmekjole, hår, blomster osv.
  • Sæt billederne sammen i et moodboard fx som dem du kan se nedenfor. Du kan printe billederne og sætte op på et større stykke karton eller du kan lave moodboards på din computer. Moodboardet vil guide dig til at se om dine billeder passer sammen i stilen, farven osv. Hvis noget skiller sig ud, så tag det væk. Hvis det kun er fx farven på det, så kan du lade det blive, men lav en note til dig selv om, at farven skal ændres når du bestiller produktet til dit eget bryllup.
  • Print det, gem det på din computer eller telefon. Bare sørg for, at du altid har det med dig, specielt når du skal ud til dine leverandører. Moodboardet vil hjælpe dig til ikke at blive grebet af stemningen, og vælge noget, der ikke passer til resten.
Se alle billeder i lookbooken: Mit drømmebryllup - Pernille Folcarelli
Se alle billeder i lookbooken: Secret garden
Se alle billeder i lookbooken: Nanna & Jesper.

Husk at brug dine moodboards aktivt som guidelines. På denne måde bliver du ikke grebet af stemningen og fx vælger en rød kage, når du faktisk gik og drømte om en med guld. Et moodboard vil også hjælpe dine leverandører til at se hvilken stil du går efter.

Stay stylish,

Kamilla

Øverste billede af mig er taget af Rye & Aamand.

Related Post

Download Coronaguide til dit bryllup

Gratis guide til dig! Skal du flytte dit sommerbryllup?

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

“Say yes to the dress”-ekspertens bedste tips

Vi har talt med dressmaker Jesper Høvring. Du kender ham nok som designeren bag de kjoler du ofte ser i ugeblade og tv bl.a. vært i Say Yes To The Dress".

Ny blogger bryllupsbog

Smugkig med på de 4 meget forskellig bryllupper...

Hvad skal I overveje, når I vælger kok?

Find leverandørerne fra Bridenista Bridal Shower SS18

5 thoughts on “Bridenista guide: Find stilen med moodboards

  1. […] For det er svært, dét med inspirationen og få det hele til at hænge sammen. Det gav Kamilla indblik i under vores netop afholdte bryllupsevent, Bridenista Bridal Shower. Her fortalte hun om, hvordan det at lave et moodboard både kan være din OG dine leverandørers rettesnor. Gik du glip af eventet og Kamillas foredrag, kan du alligevel få udvalgte fif i Kamillas blogindlæg fra november her! […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.