Other

Hvad skal I overveje, når I vælger kok?Bryllupsmiddagen! Der er virkelig mange ting der skal besluttes og en stor del af budgettet går ofte til middagen. Derfor er det naturligvis en stor beslutning I skal tage, når I vælger, hvordan menuen skal sammensættes og hvem der skal lave maden. Her er det virkelig på sin plads at få gode råd fra eksperter.

Hvem er derfor bedre at spørge end Chefmade? Christoffer Tellefsen og Jacob Bülov Espensen, der er mændende bag den online platform Chefmade, formidler kokke og restauranter til private dining oplevelser og til bryllupper. De har en bred vifte af menuer at vælge imellem, og det kan naturligvis også tilpasses jeres ønsker. En af de ting vi hos Bridenista er vilde med hos Chefmade er, at kokken du booker, også kan stå for service, servering, afrydning og opvask. Så skal i ikke selv ud og book det seperat, og det gør altå livet nemmere for dig som brud, at du ved der bliver taget hånd om de ting, så du kan fokusere på dagen og dine gæster.

Vi derfor spurgt Christoffer og Jacob om, hvilke overvejelser i som brudepar sklal gøre jer, når i beslutter, hvem der skal stå i spidsen for maden til jeres bryllupsfest.

Sådan vælger du den rigtige kok:

  1. Overvej jeres stil: ny nordisk, fransk eller mexicansk? Skal det være klassisk eller kreativt og nyskabende? Overvej hvad I kan lide og hvad, der giver mest udtryk for hvem I er som par.
  2. Hvad er budgettet?
  3. Hvor skal det afholdes henne?
  4. Hvem er deltagerne? Børn, voksne, ældre?
  5. Tag højde for årstiden – det er også væsentligt, at man ikke kan få en sommermenu om vinteren og omvendt.
  6. Hvilken form for middag skal det være? Siddende 3-retters? Stående mingle-middag? Eller delevenlig middag ved langborde?
  7. Passer menuen ikke 100%? Så er bed restauranten og kokken til at skræddersy en menu efter jeres valg – dvs. hvis du kan lide deres madstil, men ikke er tosset med menuen, så kan det sagtens lade sig gøre alligevel.

Se mere hos Chefmade og prøv at ringe og tage en snak med dem om, hvordan du får den helt perfekte middag til dit bryllup.

Related Post

Download Coronaguide til dit bryllup

Gratis guide til dig! Skal du flytte dit sommerbryllup?

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

“Say yes to the dress”-ekspertens bedste tips

Vi har talt med dressmaker Jesper Høvring. Du kender ham nok som designeren bag de kjoler du ofte ser i ugeblade og tv bl.a. vært i Say Yes To The Dress".

Ny blogger bryllupsbog

Smugkig med på de 4 meget forskellig bryllupper...

Find leverandørerne fra Bridenista Bridal Shower SS18

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.