Planning

Ny blogger bryllupsbogSå er den her endelig! Den nye bryllupsbog af de nok 4 største danske bloggere i kategorien livsstil – Emily Salomon, Christine Egholm, Christina Dueholm og Cathrine Wichmand (bedre kendt som Rockpaperdresses).

I bogen deler de deres personlige erfaringer fra deres egne bryllupper, men giver også gode fif til dig, der planlægger bryllup. Til sidst i bogen finder du en tjekliste for bryllupsplanlægningen og for dagene op til brylluppet, som du selv kan udfylde og rive ud ud af bogen.

Og vi må ligge os flat ned i æresfrygt! Det er en virkelig flot og vellykket bog! Det skal de damer have! Stor, hårdt indbundet bog i sart blå/grønt stof med let overskuelig små afsnit, hvor de hver især deler netop deres erfaringer og smukke, smukke billeder….. og masser af dem.

Det fedeste er dog, at det er 4 meget forskellige bryllupper de dejlig damer har holdt med deres også ret så pæne mænd ;o)

Emily havde det mest gennemførte boho bryllup i en rå værkstedshal på Refshaleøen i København med udendørs vielse og fest under kulørte lanper til den lyse morgen.

Cathrine bryllup var et skønt mix med vielse i deres lokale kirke og reception med Tivoli-stemning i deres baggråd. Festen blev holdt for den nærmeste familie på Havreholm slot med middag, en måneskinstur i poolen og overnatning.

Christina Dueholm bryllup var inspireret af de smukke vingårdsbryllupper med udendørs spisning som vi tit møder billeder af på Instagram især fra USA. En dansk vingård dannede rammen for både deres udendørs vielse og festen, hvor et skønt drivhus var omdannet til det smukkeste festlokale i ægte vindgårdsstil.

Christines bryllup varede i 4 dage. Det var en smuk blanding af prisessebryllup med slotskirke og stor kjole herhjemme, hvorefter den nærmest familie fløj til Toscana i Italien for at fejre brudeparret med udendørs middag, sjov og afslapning ved poolen, vinsmagning og bryllupmiddag al fresco (udendørs middag).

Bogen er både sjov og informativ i en god afveksling. Den gennemgår de vigtigste “kategorier” i et bryllup: Kjolen, stedet, hans tøj, hår og make up, vielse, pynt osv. Til hver kategori deler de 4 forfattere deres take på opgaven. Det er ret interessant at læse hvor forskelligt de hver især greb de samme opgaver an og ikke mindst, hvad de var allermest glade for og hvad de ville have gjort om.

Bagest i bogen er et afsnit om, hvad der sker EFTER brylluppet – en ting som mange andre bryllupsbøger “har glemt”. Så glæd dig også til det afsnit i bogen, her en nogle rigtig gode pointer at tage med.

Herfra giver vi bogen vores bedste anbefaling – ét abolut musthave for dig der går i bryllupstanker, elsker bryllupper eller bare er vilde med de 4 skønne damer ;o)

XOXO

Stine og Kamilla

Related Post

Download Coronaguide til dit bryllup

Gratis guide til dig! Skal du flytte dit sommerbryllup?

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

“Say yes to the dress”-ekspertens bedste tips

Vi har talt med dressmaker Jesper Høvring. Du kender ham nok som designeren bag de kjoler du ofte ser i ugeblade og tv bl.a. vært i Say Yes To The Dress".

Hvad skal I overveje, når I vælger kok?

Find leverandørerne fra Bridenista Bridal Shower SS18

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.