Other

Get the look fra Løvens huleBridenista Bridal Club i Løvens hule

Er du vild med bryllupslooket, som vi havde i Løvens Hule?? Ja, vi er den fordelsklub fra Løvens Hule, som du så på tv.

Efter udsendelsen fik vi mange henvendelser, der gik lidt a la “Wow, den brudekjole I havde med på TV, hvor er den fra?” og “Ej, hvor så det bare flot ud. Det er sådan jeg drømmer om, at mit bryllup ser ud”.

Derfor har vi samlet det hele til dig her, så du kan shoppe rundt i de mange lækre produkter, og måske finde netop det du drømmer om til dit bryllup.

Derudover har vi gjort det let for dig at se, hvor mange point/kr. du optjener på hver ting, hvis du er medlem af vores fordelsklub Bridenista Bridal Club.

XOXO

Stine og Kamilla

Så meget optjener du på looket fra Løvens hule

Ballonbue fra Løvens hule
Opsatser fra Løvens hule

Ringen med ballonpynt starter fra 2.500kr – du optjener 200 kroner.

Plinths fra 1.500kr i udlejning – du optjener 120 kroner. Begge dele er fra Bloomevents.

brudehår og makeup
brudeopsætning med slør set bagfra
brudeopsætning med slør set bagfra

Brudehår og -makeup inkl. prøveopsætning 4.200kr – Du optjener 336 kroner hos Karina Koed Forup.

brudekjole fra Løvens hule
brudekjole fra Løvens hule tv program
brudekjole fra Løvens hule set bagfra

Kjolen, som vi havde med på TV, er fra engelske Kenneth Winston og hedder KW 17890. Prisen på kjolen er 15.100kr. – du optjener 1.208 kroner hos Fuhrmanns. Du kan læse mere om, hvordan det er at prøve kjoler hos Fuhrmanns her.

Det som kendetegner denne kjole er, at den udover den smukke blonde, har de populære 3d blomster, der ligger sig udover. Kjolen er romantisk og i et A-linje snit, hvilket betyder, at den har en perfekt pasform. Den dybe ryg gør den samtidig lidt mere vovet, som mange godt kan lide i øjeblikket.

Kamilla Madsen fra Bridenista i Løvens Hule
Håropsætning fra Løvens hule
Stine Hemmer-Havnsgaard i Løvens Hule

Hår og makeup til dine brudepiger, når du booker i forbindelse med styling af dig selv som brud.

Brudepigehår og -makeup 1.600kr pr brudepige – Du optjener 128 kroner hos Karina Koed Forup.

Rosevin med bobler fra Løvens hule

Forfriskende Mirabeau La Folie, rosé med bobler, 15 flasker Pris 2.085kr – Du optjener 167 kroner hos Rosé. Du kan læs mere om forskellige typer af rosé her.

Bryllupskage fra Løvens Hule

Bryllupskagen ‘Fluffy’ til 50 personer er i 3 etager og har hjertefacon med roser, lukket pæon og hortensia blomster og fluffy effekt på nederste etage. 5.230kr. Du optjener 418 kroner hos Kagekompagniet.

Slikkepinde fra Løvens Hule

Personlige slikkepinde med fx monogram eller navne. Ø 35 mm. 18,- pr stk / 80 stk koster 1.440kr – Du optjener 115 kroner hos Sugar Pilots.

Bryllupsinvitationer fra Løvens Hule

Kortserie til print i designet “Pale Blue”. Du modtager en digital fil som du selv kan printe eller bestille print. Ved priseksempel på 550kr – Du optjener 44 kroner hos Cloud Celebration. Se flere flotte designs Her og Her.

gaveæske til kommende brude
Personlige æsker fra BeMy i Løvens hule

Forkæl dine brudepiger med personlige æsker, hvor du selv sammensætter indholdet og vælger, hvad der skal stå på æsken. Priseksempel på 550kr – du optjener 44 kroner hos BeMy.

Hvormeget kan jeg optjene på looket?

Samlet set, ja så kan du optjene 2.580 kroner!!! De opsparede point aka kroner kan du handle for hos alle vores medlemsbutikker. Beløbet bliver optjent som point på din medlemskonto. Dvs. du lige pludselig har 2.580 kroner ekstra i dit bryllupsbudget bare ved at bestille fx de produkter, som vi viser her.  Og hvor meget mere råderum kunne så du ikke få i dit budget, hvis du bookede endnu mere gennem dit medlemsskab. Fx fotograf, bartender eller….

Hvad er Bridenista Bridal Club?

Vi er Danmarks første fordelsklub for dig, der planlægger bryllup. Vi er også Danmarks første fordelsklub fra Løvens hule, der har dig som kommende brud i fokus.

Du kan sammenligne os med Club Matas – bare med ALT til dit bryllup på vores virtuelle hylder. Hver gang du shopper, optjener du point, som du kan bruge til at købe endnu flere lækre produkter for. Jeps, så enkelt er det faktisk. Men til forskel fra Matas, så optjener du mange flere point hos os. Fordi det du skal bruge til dit bryllup ofte bare er større beløb. En brudekjole koster bare mere end en håndcreme. Så bliver det hurtigt til rigtig mange penge du optjener.

Hvor kan jeg handle i Bridenista Bridal Club?

Vi har udvalgt de bedste bryllupsbutikker. Så kan du være sikker på, at handler du her, så får du ikke bare “en hvilken som helst vare”, men et produkt leveret af et team af passionerede mennesker med speciale i netop bryllupper. De har ALLE et højt serviceniveau og respekt for, at netop et bryllup skal værre uden “slinger i valsen”. For der er forskel på en rigtig brudekjole og en hvid kjole fra Asos. Der er forskel på at gå på restaurant og spise 3 retter mad, og så at få serveret en bryllupsmiddag til 60 af sine nærmeste. Det ved vi om nogen. For i 15 år levede vi som bryllupsarrangører af at koordinere de bedste til leverandører til mere end 250 forventningsfulde brudepar. Havde vi ikke selv haft respekten og de høje forventninger til vores samarbejdspartners leveringer – ja, så var vi her ikke i dag. Det er den viden og netværk, som vi nu har sat i system, så mange flere, og også du, kan få meget mere bryllup for pengene.

Ovenstående er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

Download Bridenista app og meld dig ind.

Related Post

Påvirker Coronavirus mit bryllup?

Hvilke konsekvenser har coronavirussen for dit bryllup? få vores råd til at tackle det her.

Brudens dag 4. marts i Aarhus

Til eventet Brudens dag i Aarhus kan du se de flotte skræddersyede brudekjoler fra Buch Couture.

Du er førstevælger – få 60% rabat på entré

Få 60% rabat din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 13. september 2020.

Forkæl dig selv med bride-to-be gaveæske

Kom godt i gang med din planlægning med en bride2be gaveæske.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Planlæg i den rigtige rækkefølge

Ja, der er en rigtig og forkert rækkefølge at planlægge dit bryllup i! Se den rigtige her.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.