Hos Be My hjælper vi dig med at designe dine personlige og helt unikke gaveæsker. Giv dem til dine brudepiger, brudebørn, mor, bestman – ja, hvem du end gerne vil forkæle med en lækker og personlig gave.

Du vælgere selv din æske, hvad der skal stå både indeni og uden, og du vælger selv hvilke lækkerheder som skal være inde i æsken. Vi har et stor udvalgt at luksusvare i miniformat, perfekt til at der sagtens kan være en 4-8 produkter i hver æske. Alle vores æsker er at høj kvalitet, lavet i tykt materiale og holder derfor formen – også selvom du kommer lidt tungere ting i den.

Vi sender det hele til dig inkl. lækkert silkepapir, silkebånd og kort, så du selv kan pakke det hele lækker ind. Du kan også blot bestille æskerne og selv fylde dem med hvad netop du syntes dine nærmeste fortjener at blive forkælet med.

En sød ide er at bruge æskerne til at spørge eller “fri” til dine veninder – “Will You Be My Bridesmaid?”, så du sammen med dine veninder kan dele glæden ved bryllupsplanlægningen, og samtidig sige tak, fordi de netop er ved din side på din rejse og på DEN STORE DAG. Og ja, vi har også æsker til han, så kan kan spørge sin bestman med en cool herre-æske.

Vi designer også personlig produkter med navne, dato eller tekst – f.eks. dine brudepiges navne på hver deres silkemorgenkåbe, som vi fører i flere farver.

Vi er et familiedrevet danske firma, men produktion i Danmark. Vi kan kan lave (næsten) alt, så har du en ide til netop din personlige æske, så kontakt os, så finder vi ud af det.

BeMy.dk er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Be my optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

 

Eksempler på optjening af point:

læs mere om leverandøren her

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....