Other

Autumn wedding stylesIndeholder reklame (men vi er elsker det så meget, at vi må skrive om det alligevel)

Efteråret er en af de smukkeste og mest farverige årstider vi har i Danmark, og overvejer du at holde et efterårsbryllups, så skal du gøre det! Det giver unikke muligheder for at skabe et bryllup med et varmt og farverigt udtryk. Du skal ikke være bange for blæst eller regn – fordelen ved en fest om efteråret er, at du selv og dine gæster er forberedte på køligere vejr.

Kig med her og få inspiration til to forkskelige efterårsstyles.

Autumn look med brændte farver

Når du holder efterårsbryllup, kan du kombinere varme gyldne farver med rustik træ. Det er sæson for bær, så det ser lækkert ud at pynte kagen med farverige bær. Vælg blomster i brændte orange nuancer, kombiner med rustikke bånd og giv det hele et final touch af bronze. Hvis I er heldige, så skinner efterårssolen varmt på dagen, så kan I holde vielsen og receptionen udenfor. Hæng lygter i træerne, så I kan se dem gennem vinduerne, når det bliver mørkt.

Når du skal finde invitationer der passer i et bryllupstema med brændte efterårsfarver passer “Flower hearted” og “Bronzed marble” fra Cloud Celebration flot til i stilen.

Efterårsbryllup med et touch af lyserødt

Når du vælger lyserøde farver til dit efterårsbryllup, så er det vigtigt, at du vælger varme eller støvede nuancer, så det matcher med de farver naturen har i oktober og november. Du kan finde masser af tørrede planter i naturen på dette tidspunkt, så miks dem med friske blomster i både brudebuketten, bordpynten og andre steder, hvor du pynter op. Blander du med roser, får du stadig et romantisk strejf. Er brylluppet i slutningen af november kan du også tilføre lidt gran på bordene og fasanfjer.

Vil du fremhæve stilen i dit efterårsbryllup allerede når du sender invitationer ud, så kan du gøre det ved at vælge enten “Acron” eller fra  “Feather fall” fra Cloud Celebration.

Stay stylish,

Kamilla

Få et gratis medlemsskab af Bridenista Bridal Club og optjen point hos Cloud Celebration. Download appen “Bridenista” i App store og Google Play.

Related Post

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Bryllupsevent i Hinnerup 25. september

Vi glæder os til at se dig den 25. september til en dejlig aften fyld med bryllupsinspiration.

Urban bryllupsvenue i København

Vidste du at man kan holde bryllup på det populære spillested VEGA i centrum af København? Se deres hemmelig lokale, tagterrasse og hvor smukt det er til bryllup.

Bridenista Bridal Shower SS19 i Århus

Se med fra Århus da vi holdt et af et af årets flotteste brylupsevents med brudekjoler, wedding styles, cocktails og ...

Bridenista Bridal Shower SS19 på VEGA

Det var en forrygende aften med masser af bryllupsinspiration og glade gæster, der trodsede regnen udenfor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.