Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Efterårsbryllup - Autumn wedding styles - bryllupstema - Bridenista

Other

Autumn wedding stylesEfteråret er en af de smukkeste og mest farverige årstider vi har i Danmark, og overvejer du at holde et efterårsbryllup, så skal du gøre det! Det giver unikke muligheder for at skabe et bryllup med et varmt og farverigt udtryk. Du skal ikke være bange for blæst eller regn – fordelen ved en fest om efteråret er, at du selv og dine gæster er forberedte på køligere vejr.

Kig med her og få inspiration til to forskellige efterårs styles.

Autumn look med brændte farver

Efteraarsbryllup borddaekning Bridenista
Efteraarsbryllup bryllupstema collage Bridenista

Når du holder efterårsbryllup, kan du kombinere varme gyldne farver med rustik træ. Det er sæson for bær, så det ser lækkert ud at pynte kagen med farverige bær. Vælg blomster i brændte orange nuancer, kombiner med rustikke bånd og giv det hele et final touch af bronze. Hvis I er heldige, så skinner efterårssolen varmt på dagen, så kan I holde vielsen og receptionen udenfor. Hæng lygter i træerne, så I kan se dem gennem vinduerne, når det bliver mørkt.

Når du skal finde invitationer der passer i et bryllupstema med brændte efterårsfarver passer “Flower hearted” og “Bronzed marble” fra Cloud Celebration flot til i stilen.

Efterårsbryllup med et touch af lyserødt

Efteraarsbryllup brudepar spejler sig i vandet Bridenista
Efteraarsbryllup med lyseroedt touch collage Bridenista

Når du vælger lyserøde farver til dit efterårsbryllup, så er det vigtigt, at du vælger varme eller støvede nuancer, så det matcher med de farver naturen har i oktober og november. Du kan finde masser af tørrede planter i naturen på dette tidspunkt, så miks dem med friske blomster i både brudebuketten, bordpynten og andre steder, hvor du pynter op. Blander du med roser, får du stadig et romantisk strejf. Er brylluppet i slutningen af november kan du også tilføre lidt gran på bordene og fasanfjer.

Vil du fremhæve stilen i dit efterårsbryllup allerede når du sender invitationer ud, så kan du gøre det ved at vælge enten “Acron” eller fra  “Feather fall” fra Cloud Celebration.

Stay stylish,

Kamilla

Related Post

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Bryllupsklub fra Løvens Hule

Bridenista Bridal Club er fordelsklubben for dig der skal giftes.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.