Fuhrmanns Brudekjoler er en niche brudebutik med et håndplukket og bredt udvalg af smukke brudekjoler, slør, sko og accessories. Vores butik ligger i 300m2 skønne nyrenoverede lokaler i den “hvide by” i Køge.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.

Vi sætter 1,5 time af til selve prøvningen. I dette tidsrum, får du din egen private stue samt din egen personlige brude stylist, som sammen med dig vil finde din drømmekjole.

Skulle du have et specifikt ønske til din drømmekjole vil vi gøre vores bedste for, at imødekomme dit ønske. Der kan dog forekomme en merpris afhængig af design/ændring. Vi har 3 dygtige skræddere tilknyttet som tilretter din brudekjole. Tilretningen foregår i butikken.

Har du lyst til, at komme og prøve vores kjoler anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd. Da der kan være op til 4-5 måneders leveringstid på vores kjoler anbefaler vi, at du booker en aftale mindst 6 måneder før brylluppet. Skulle du ikke have mulighed for, at komme et halvt år i forvejen så fortvivl ikke. Vi vil gøre vores allerbedste for, at hjælpe dig og finde din drømmekjole. Vores prøvninger er gratis og uforpligtende.

Glæder 0s til, at byde dig og dine nærmeste velkommen!

Mange hilsner

Hanne, Malene & Channie

Fuhrmans er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Fuhrmans optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

læs mere om leverandøren her

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At skulle ud og prøve brudekjole er helt unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og det er en af årsagerne til at vi elsker Fuhrmanns...