brud med slør bukker sig ned
brud med brudepiger i lyserøde kjoler

Jeg er hår & make-up artist samt kropsbehandler med base i København. Jeg har opgaver i både ind og udland, og jeg elsker mit arbejde.

Min passion er at skabe balance mellem det indre & ydre, at få den indre & ydre skønhed til at arbejde sammen & skinne igennem. Så du kan føle dig fri, til at være lige præcis den du er. Så du kan udføre den opgave, job eller event du står foran, og lade dit potentiale og dine kvaliteter skinne igennem.

For mig er mit arbejde det samme som frihed. Frihed til at være mig, frihed til at skabe, frihed til at fylde, frihed til at leve, frihed til at bevæge mig frit, til at opdage nyt, at være kreativ & til at lade mig inspirerer. Det er aldrig kedeligt, for jeg elsker mit arbejde. Dynamikken, energien, de mange mennesker jeg møder & arbejder sammen med. Jeg elsker alsidigheden, opgaverne, variationen, at være en del af en process & at mit job tager mig rundt i både ind og udland.

Jeg nyder at jeg kan fordybe mig & være med i en process, at få det bedste & smukkeste frem i andre. At hjælpe andre med til at få deres ydre til at stråle, lige så smukt og autentisk som deres indre.

Jeg arbejder både med Tv, teater, foto, branding og brudestyling.

Kærlig hilsen

Karina

Hår og makeup artist Karina Koed Forup

Eksempler på optjening af point:

Brud med blomster i håret

Bruden:

Hår og makeup inkl prøve opsætning 4.200kr – Du optjener 336 point.

Hår og makeup uden prøve 3.200kr. – Du optjener  256 point.

Gæster/brudepiger booket i forbindelse med bruden:

Hår og makeup 1.600kr – Du optjener 128 point.

Der til kommer kørselstillæg, hvis det er udenfor hovedstadsområdet.

Ovenstånede er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.