Other

Hvad er Bridenista Bridal Shower?Foto: Lasse Lagoni

Vi gentager succesen, hvor vi giver dig en helt særlig en oplevelse, der næsten føles som at sidde midt i en stor bryllupsfest. Vi har samlet de bedste bryllupsprofessionelle, så du kan opleve produkterne og møde menneskerne bag.

Få en masse inspiration med hjem – uanset om du skal giftes inden længe eller om du kun lige har startet din planlægning.

Der er ikke to Bridenista Bridal Showers der er ens, og derfor får du altid ny inspiration med hjem. Men du får altid ideer, ny viden og vi viser dig masser af lækre produkter, så du kan få dit drømmebryllup. Look & fell er kodeordene for aftenen – og så har vi gjort det Insta-worthy, så du kan tage masser af billeder til dine profiler eller du kan vise dem til din kommende mand (hvis du altså ikke tager ham med?).

Prøv at se videoen her lavet af fotograf Allan Nielsen, fra Bridenista Bridal Shower SS18 i Vejle:

Bridenista Bridal Shower er faktisk en LIVE version af Bridenista; vores lookbooks og alle de mange tips & tricks du finder her på bloggen.

Vi har skabt Bridenista Bridal Shower fordi vi vil hjælpe dig til at finde de fedeste ting, de bedste leverandører og få planlagt dit bryllup, så bryllupsdagen bliver en dag, som du vil tænke tilbage på som den bedste og smukkeste dag i dit liv. Vi skaber en hyggelig og flot aften for dig og dine veninder, mor, svigermor eller hvem du vælger at tage med. HUSK!!! vi har 2 for 1 lige nu – du betaler kun for en billet og får en med gratis, så du kan invitere den (eller dem) med som du allerhelst vil dele din aften med. Du booker billetter HER.

Aftenen er bygget op, så du både har en inspirerende aften, uanset om du først skal giftes i 2020 eller hvis du skal giftes i år. Er der længe til dit bryllup, har du mulighed for at tale med aftenens leverandører af for eksempel brudekjoler fra Fuhrmanns og Buch Couture. Hvis du skal giftes i år, ja så er der masser af dekoideer  hos Helmer design og Creative wood eller hår og makeup hos Makeup Your Wedding. Du kan også prøve, hvordan en  fotobooth virker hos SelfieCam og Fotosalonen (det er max sjovt) eller se masser af smykker og vielsesringe hos Juvelgruppen, Acredo lounge og Castens.

Rigtigt mange af de deltagende leverandører er medlemsbutikker hos Bridenista Bridal Club, så du kan opspare point ved at booke ting eller ydelser hos dem til dit bryllup.

Vi glæder og til at se dig og dine veninder til en stor “bryllupsfest”.

XOXO

Stine & Kamilla

Foto: Lasse Lagoni
Related Post

Påvirker Coronavirus mit bryllup?

Hvilke konsekvenser har coronavirussen for dit bryllup? få vores råd til at tackle det her.

Brudens dag 4. marts i Aarhus

Til eventet Brudens dag i Aarhus kan du se de flotte skræddersyede brudekjoler fra Buch Couture.

Du er førstevælger – få 60% rabat på entré

Få 60% rabat din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 13. september 2020.

Get the look fra Løvens hule

Se looket fra Løvens hule her og hvormange du kan spare som medlem.

Forkæl dig selv med bride-to-be gaveæske

Kom godt i gang med din planlægning med en bride2be gaveæske.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.