Makeup your wedding

Om du befinder dig på en herregård i den yderste del af landet, eller hjemme i din stue på indre Nørrebro, så kommer vi til dig. Vi styler dig med professionel brudemakeup og -frisure.

Vind og vejr kan være uforudsigelige udfordringer på den store dag, og der kan let gå lang tid og unødvendig meget energi, med at bevæge sig rundt fra forskellige butikker, saloner, kosmetologer eller til en der kan lave brudemakeup og hår. Hos Makeup Your Wedding slipper du for besvær og tidsspild, og kan roligt læne dig tilbage i de omgivelser du er tryg ved. Vi tilbyder en mulighed for hele pakken udført af vores dygtige og professionelle artister. Vores fornemste opgave er at forvandle dig til den smukkeste udgave af dig selv på din store bryllupsdag. Vi sætter dit hår i en smuk brudefrisure og laver en professionel brudemakeup, der kan holde hele dagen og natten med. Hvis du booker Makeup Your Wedding, kan selv din mor, søster eller veninderne få sig en smuk festmakeup og hårstyling.

Vores dygtige team arbejder i hele landet, så du kan booke os uanset hvilken landsdel du bor i.

Makeup Your Wedding er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Makeup Your Wedding optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

sådan brugte andre brudepar leverandøren

Vega, Enghavevej, Copenhagen, Denmark

læs mere om leverandøren her

Tag på bryllupsmesser og optjen point

Se hvilke medlemsbutikker der udstiller på forårets bryllupsmesser og hvor du optjener point.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

Personlig hår-og makeupstylist på bryllupsdagen

Hår og makeup er en stor del af dit brudelook. Derfor har vi talt med Janni fra Makeup your wedding om, hvad en personlig stylist kan gøre for dig på bryllupsdagen.

Undgå stress – bliv stylet hjemme

Læs her, hvad Makeup your wedding kan hjælpe dig med på bryllupsdagen.