Other

Nordisk forårsbordEr du til et sprødt og friskt look, så bliv inspireret af vores nordiske forårsbord fra Bridenista Bridal Shower SS18.

For at skabe udtrykket skal du gå efter enkelhed. Basen er hvid:  service, duge  og menukort er alle holdt i hvidt, og så kombinerer du med enkle farvede detaljer i klar grøn og stålgrå. Materialerne du skal gå efter er glas, keramik, papir og metal.

Get the style – friskt nordisk look:

  • Brug hvid, grøn og grå farver
  • Cylindervaser med slanke buketter der er bundet med rustik snor
  • Hvidt porcelænsservice kombineret med grøn keramik
  • Stålbestik uden detaljer på
  • Kombiner klare og grønne glas

Når I vælger menu, så sørg for at det passer til jeres look. Det hander både om de ingredienser I vælger og hvordan maden pyntes. Kig også på de flasker jeres drikkevarer kommer i – det ser super cool ud, når de også passer til borddækningen. Små mini chanpagner i hvid og grøn eller Seedlip – en alkoholfri gin, der er lavet på ærter og produceret i det nordlige England, passer perfekt til dit nye nordiske bryllupstema.

Det er detaljerne der tæller. Mange fjerner den snor som buketter er bundet med, men det skal du ikke, når du skaber dette look! Lad snoren blive, så holder buketten faconen, og den rustikke snor sender tankerne til nordens skove.

Fotograf Lasse Lagoni // Blomster, borddækning og menukort fra Lyngbo Event // Service fra Tablesetting // Catering fra Norevent // Bordnumre fra Laekt // Bryllupsvenue Rohden Gods

Related Post

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Blomster med detaljer og kreativitet i fokus

Vi er vilde med Maria, fra Fru Hansen Blomsters, evne til at tænke anderledes, stort og samtidig have fokus på de små detaljer, som har så stor betydning.

Bryllupstema: Hot trend – Farven koral

Koralfarvet er en stor trend i borddækning og indretning lige nu. Vi er vilde med farven og her får du masser af inspiration til dit bryllupstema med nuancer i koral.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.