Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Spring table setting - Bridenista

Other

Spring table settingSkal du giftes i foråret, så er det nemt at bringe forårsstemningen til dit bryllupsbord. Vi giver dig her tips til, hvordan du kombinerer forårets lyse farver med lidt mørkere service.

Brug forårsblomster i vaser. Her er har vi plukket vilde gule blomster på en mark, men hvis du ønsker et mere eksklusivt bryllupslook, så bed dine blomsterdekoratør om at lave dekoratiner af vilde blomster, men som har mere volume end her. Brug vaser med guld detaljer, da det gør stilen mere high-end sammen med de rustikke blomster.

Det der giver den helt fuldendte forårsstemning er de nyudsprungne bøgegrene, der hænger fra loftet. Kombiner med lyskæder, da det tilførere hygge, når det bliver aften og de tændes.

Grenene hænger du i nylonsnor fra loftet eller hvis der er bjælker, så spænder du dem ud mellem dem. Hvis du ikke har mulighed for at hænge noget ned fra loftet, så kan du stille grenene i store vaser eller simpelthen tage små bøgetræer indenfor i store potter på gulvet. Det vil naturligvis også se super flot ud med et træ oppe på hvert bord. Det vigtigste er, at du sikrer dig, at de hænger ind over dine gæster, da det giver følelsen af at sidde ude i forårsskoven.

Dugen er i naturfarvet bomuld, og har et rustikt look, der fremme til følelsen af at sidde i en skov. Normalt ville man lægge dugen over hele bordet, men her har vi valgt at skubbe den tilfældigt sammen til en løber, og twiste den rundt på midsten. Hermed får den et mere moderne udtryk, frem for en helt traditionel lige løber.

Du kan sagtens kombinere flere slags stole, så længe de passer sammen i stilen. Her har vi brugt stole i sort og brun og kombineret med træskamler.

Glassene er gyldne og står flot til de gule blomster. De sorte tallerkener er i træ og kombineret med sort bestik, står det knivskarpt sammen med glassene.

Vælg bordkort og invitationer med masser ad grønne grene, så dine gæster allerede kan se forårstemaet, når de åbner posten. Kortserie fra Cloud Celebration.

Alle produkter er fra Nordal, der anviser nærmeste forhandler.

Kortserie fra Cloud Celebration.

Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.