Other

Festligt festpynt



Hos Bridenista der elsker vi bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot venue endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad, så er det altid et godt sted at starte i en butik, som har lækre sager at vælge i mellem. Derfor er vi utroligt glade for at have Festissimo med i Bridenista Bridal Club.

Læs mere om Festissimo.dk her, og høre Mette gode råd til dit kommende bryllup:

Hvad elsker brudepar mest ved dine produkter?

At de er unikke og spot on i forhold til tidens trends og at de altid kan regne med god kvalitet, der holder hele vejen.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Kvalitet hele vejen igennem, varer som du ikke finder alle vegne, nye trends typisk fra USA, vores hjerte banker for boho stilen med et tvist af rustic og vintage chic.

Hvilket af dine kreationer du har lavet for en kunde, er du mest stolt af?

Et fantastisk smukt setup med et væld af navy blå papirblomster og bladranker, der er lette for kunden selv at style det smukkeste bord og buffet med. I kombination med rustikke træskive bordkort, eukalyptus blade og enkle hvide blomster blev det en uimodståelig smuk kombi med en grundfarve (navy blå), som måske er lidt utraditionel til et bryllup, men, som det viste sig, et af den slags mix, der bare virker. I det hele taget lægger vi stor vægt på produkter, som kunderne nemt selv kan arbejde med, fordi vi ved, at mange brudepar foretrækker at være med hele vejen igennem processen.

Hvad ville du ønsker alle kommende brudepar vidste?

At de bare skal komme med alle de ideer, som de har brainstormet sig frem til, også selvom det er noget, de ikke umiddelbart kan se i shoppen. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde lige præcis det rigtige, ja faktisk er vi vilde med den udfordring. Og vi har et stort netværk af de bedste leverandører, der kan levere næsten alt, hvad man måtte ønske sig.

Hvad er dine 3 bedste råd til par der planlægger bryllup?

Hold stilen, hvad enten du vælger boho, klassisk eller vintage. Du kan stadig sagtens kombinere fx. nyt og gammelt sammen, men en rød tråd og et overordnet tema giver efter vores erfaringer det bedste resultat.

Vær ikke bange for at vælge utraditionelle farvekombinationer men vær modig og sæt farver sammen, som du aldrig har anset som en klassisk kombination. Du vil tit blive overrasket og de nye udtryk, som du kan skabe.

Mix nyt og gammelt. Gå på jagt i second hand butikker, på antikmarked og på loftet og kombinér med nye dekorations items, som passer til. Det giver ofte et helt særligt unikt og personligt look.

Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Bryllupstema: Hot trend – Farven koral

Koralfarvet er en stor trend i borddækning og indretning lige nu. Vi er vilde med farven og her får du masser af inspiration til dit bryllupstema med nuancer i koral.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.