Other

Bryllupstema: Hot trend – Farven koralKoralfarvet er en stor trend i borddækning og indretning lige nu. Måske skulle du droppe det lyserøde og i stedet vælge koralfarvet til dit bryllup? Vi er vilde med koral og giver dig her masser af inspiration til dit bryllupstema med nuancer i koral.

Samtidig giver vi dig eksempler på, hvordan du kan bruge medlemsbutikkerne i Bridenista Bridal Club til at skabe dit unikke bryllup med et touch af koral.

Get the look

Du kan vælge at gå all in med koralfarven eller tilføje mindre touches af farven til dit bryllupstema. Der er mange nuancer over koral fra den sarte næsten pudderlyserøde til en kraftig nærmest rustrød. Du kan sagtens kombinere de forskellige koralfarver.

Hvis du bare elsker koral, så kan du vælge både farvede duge, servietter, blomster, ja koral hele vejen rundt. Er du mere til at have farven med i delelementer af dit bryllupstema, så kan du for eksempel vælge servietter, blomster eller invitationer med koralfarver. Det ser også super cool ud at vælge en bryllupskage med koralfarver. Måske er det kagen der “surprise surprise” har farvede bunde, når I skærer den, eller du kan vælge koralfarvet gele som pynt for at få understreget dit koralfarvede bryllupstema.

Shop the look

Vil du også have et super hot koral bryllup? Som medlem af Bridenista Bridal Club optjener du point til dit bryllup, når du køber produkter eller services hos medlemsbutikkerne.

Vil du gerne optjene point, mens du shopper til dit bryllup? Du kan melde dig ind her: Bridenista Bridal Club.

Pointguiden tager udgangspunkt i bryllupper med 80 gæster. 1 point er lige med 1 krone!

Kagefryd

Bryllupskage 69,- pr person. Du optjener 442 point på en hel kage som medlem af Bridenista Bridal Club.

Cloud Celebration

Invitation inkl. 2 tillægssider og tidslinje 500,- Du optjener 40 point som medlem af Bridenista Bridal Club.

Pernille Folcarelli

Serveringsbakker 299,- pr stk. Du optjener 239 point ved køb til 80 gæster som medlem af Bridenista Bridal Club.

Wedding stories

Bryllupsfotografering med 2 fotografer, forberedelse, vielse og fest. Pris 9.500,-  Du optjener 760 point som medlem af Bridenista Bridal Club.

VEGA

Fest til 1.395,- per person. Du optjener 4.464 point ved bryllup med 80 gæster som medlem af Bridenista Bridal Club.

Ovenstående er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

Related Post

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Blomster med detaljer og kreativitet i fokus

Vi er vilde med Maria, fra Fru Hansen Blomsters, evne til at tænke anderledes, stort og samtidig have fokus på de små detaljer, som har så stor betydning.

Bridenista Bridal Shower SS19 på MALT i Århus

Se med fra Århus da vi holdt et af et af årets flotteste brylupsevents med brudekjoler, wedding styles, cocktails og ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.