Other

Tea around the clockEr du lige så tørstig som os i varmen? Hvis du skal giftes nu, så husk at få drukket nok, så du ikke bliver dehydreret, for så får du ondt i hovedet og bliver træt. Ikke lige det man har lyst til på sin bryllupsdag. Eftersom vand kan blive lidt kedeligt i længden, så prøv at varriere det du drikker.

Dækker i selv borde, sætter telt op eller andet fysisk krævende, så kommer i til at bevæge jer meget, og det kræver endnu mere væske. En af de ting vi drikker meget af er koldbrygget te. Det er let at lave og dejligt forfriskende. Perfekt til en bryllupsdag til både dig og dine gæster, eller i dagene op til, hvis i har ting i selv skal forberede.

Alt efter hvilken tesammensætning du bruger til koldbrygget te, så varrierer smagen og farven i nuancer af pasteller.

Sådan laver du koldbryggtet te:

Læg to Black Cat te-pyramider i en karaffel og fyld den op med koldt vand fra vandhanen. Lad karaflen stå i køleskabet i mindst 12 timer, og så er den klar. Server den med isterninger, hvis du vil have den ekstra kold. Du kan tilføje lidt sukker eller honning, men smagen af teen er lækker delikat i sig selv, og vi synes ikke selv det er nødvendigt at tilføre noget.

Black Cat er Norges ældste tehus. Det er grundlagt i 1905 og drives den dag i dag stadig af familien i tredje generation. Vi elsker når man tænker lidt ud af boksen, og derfor er vi ret begejstrede for denne serie af teer med urter og frugt, som følger døgnets, og teerne smager dejligt friskt.

Teerne i serien kan du drikken hele dagen lang:

06.00

God morgen. Mild, men frisk. Grøn maté, søde brombær, brændenælde, friske æbler, appelsin og grapefrugt.

11.30

Opfriskende når du trænger til lidt at spise. Dette er en koffeinfri frugtte som er både en syrlig og sød.  

15.23
Frisk og styrkende. Kan nydes både kold og varm. Dette er teen, når du har brug for lidt ekstra energi.

19.30

Så er dagens job afsluttet. Teen indeholder kanel og mandel og smager lidt som æblepie. Supr god, hvis du får lyst til lidt sødt om aftenen.

22.00

Ved dagens afslutning er det tid til at falde til ro med en afslappende og koffeinfri urtete. Kamille, citrongræs og frisk citron. Sov godt. 

Teerne kommer desuden i fine sorte metaldåser, som ser flotte ud at have stående fremme i køkkenet.

Black Cat te kan du købe her: Niji og du finder et fint udvalg af karafler og kander her: Nordal.

Related Post

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuen

Hvordan finder I smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Se løsningen her.

Kom til bryllupskagesmagning

Derfor er det med stor glæde at vi inviterer dig til bryllupskagesmagning hos Kagekompagniet.

Drinks-trend: G & T

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder.

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre

Før du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage "Åhh det er bare en kage...", men så finde du ud af, at det er meget mere end blot en kage ikk´?

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.