Other

Summertime is strawberry timeAlle elsker søde sager og er der noget bedre end når jordbærsæsonen begynder? Det er et sikkert tegn på sommer og sommerbryllupper.

Skal du giftes her i jordbærsæsonen, så er hjemmelavet jordbærmilkshake nem at tilberede, og det kan gøres i forvejen. Det er dejligt forfriskende i varmen og mætter lidt, hvis der er gået lidt tid siden dine gæster har fået noget at spise.

Det ser sødt ud at servere milkshaken i små flasker med sugerør, og det er praktisk for dine gæster at gå rundt med i stedet for et glas. Hvis du stiller dem i en fin kurv af metal eller flet, så er de også nemme at dele ud til bryllupsgæsterne.

Jordbærmilkshake

Opskriften er til en flaske eller stort glas

2dl mælk
4-5 jordbær
1 tsk sukker
1 tsk vaniliesukker eller kornene fra 2 cm vaniliestang
2 spsk yoghurt

Mix alle ingredienser i en blender i et minuts tid. Smag til med sukker alt efter hvor søde jordbærene er. Fyld flasken halvt op med milkshaken og lad den stå lidt, til skummet er faldet og fyld den herefter helt op. Nydes kold.

Alle produkter er fra www.nordal.eu

Klik her
Related Post

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuen

Hvordan finder I smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Se løsningen her.

Kom til bryllupskagesmagning

Derfor er det med stor glæde at vi inviterer dig til bryllupskagesmagning hos Kagekompagniet.

Drinks-trend: G & T

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder.

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre

Før du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage "Åhh det er bare en kage...", men så finde du ud af, at det er meget mere end blot en kage ikk´?

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.