Other

Randy Fenolis brudekjolekollektionRandy Fenoli er et kendt ansigt i Danmark, når vi taler bryllupper. Måske har du set ham i den amerikanske udsendelse “Say yes to the dress” eller prøvet hans brudekjoler, da han i sensommeren var i Danmark. Hvis ikke, så har du snart muligheden for at se og prøve de smukke kjoler. Den 15. november inviterer vi til Bridenista Bridal Shower, og her præsenterer Casa Lezar et modeshow med Randy Fenolis kjoler.

Kig med her og bliv inspireret til showet.

Vi er vilde med Randy Fenoli i Danmark, og måske er det fordi Randys mission om at “Educate, Elevate, and Empower” hver eneste brud til at vælge den vigtigste kjole i hendes liv, og få kvinder til at indse deres egen unikke skønhed, passer godt til danske kvinders mentalitet. Bridenistas kan og vil gerne selv; det er bare dejligt med lidt gode råd på vejen – specielt når vi, for de fleste for første gang, bevæger os ud på i verdenen af bryllupper.

Bridenista mødte Randy Fenoli for et par måneder siden, og han har en naturlig charme og entusiasme som smitter af, og han formår at fremhæve skønheden i hver enkelt af os.

Randy Fenoli kommer fra en kvægfarm i Illinois, USA, og er den yngste af 7 børn. Men på trods af en helt anderledes opvækst, så har han altid været fascineret af design og lærte sig selv at sy om 9 årig. Hans passion for mode og design fik ham ind på det præstigefyldte Fashion Institute of Technology, hvor han efter endt uddannelse lancerede sine to første kollektioner i 1993: “Randy Fenoli for the Diamond Collection” og “Randy Fenoli for Dressy Creations”.

Fra 2007 til 2012 arbejdede Randy som fashion director hos New Yorks Kleinfeld Bridal Salon, hvor han rådgav 15,000 brude hvert år. Så vi må sige han har masser af erfaring med sig, som viser sig i den smukke kollektion.

Randy Fenoli har medvirket i et utal af tvshows og magasiner. Han har desuden modtaget flere priser for sit arbejde.

Vi inviterer dig og dine veninder, mor, svigermor og søster til en uforglemmelig bryllupsfest Bridenists Bridal Shower, hvor du vil få præsenteret Randy Fenolis brudekjoler i et smukt modeshow af Casa Lezar. Læs mere om Bridenista Bridal Shower her. HUSK begrænset antal pladser.

Related Post

Få 20% rabat på vielsesringe hos Juvelgruppen

Få 20% rabat OG optjener point på vielsesringe hos Juvelgruppen i marts.

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At prøve brudekjole er unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og derfor elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.