Other

Randy Fenoli i VejleRandy Fenoli og Panayotis afholdt i september en hel weekend med fokus på smukke brudekjoler, og Bridenista var naturligvis med. Weekenden startede fredag aften med 450 deltagere til et show på Munkebjerg lidt uden for Vejle. Catwalken blev fyldt med 25 smukke kjoler fra Panayotis og Randy Fenolis egen kollektion. Du kan se et lille klip fra showet HER.

Brude havde haft mulighed for at bestille til prøvninger i Det gamle teater i Vejle, som er en fantastisk smuk bygning. Den er overdådigt indrettet, og Panayotis havde understreget stilen ved at indrette med møbler og interiør fra By Klip Klap, Bloomingville og La Chicq.

80 brude og entourage dvs. brudepiger, mødre, veninder, fædre og bedstemødre mødte forventningfulde op.

Randy Fenoli, Michael Panayotis og hele crewet efter en smuk og veloverstået weekend.

I den store teatersal var nøje udvalgte udstillere inviteret til at komme og tale med alle brudene. Bridenista var med, og vi havde dækket et smukt bord i bordeax og guld. Vi fik også en snak med Randy om hans brudekjolekollektion.

Related Post

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At skulle ud og prøve brudekjole er helt unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og det er en af årsagerne til at vi elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

H&M – The Wedding Shop collection

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.