Other

Leilah James trunk show på fredagFredag den 4. maj gæster designeren Janita Toerien brudekjolebutikken Say Oui i Midtjylland. Ud over at designe de smukkeste haute couture kjoler, har den sydafrikanske designer Janita Toerien i år introduceret det mere prisvenlige mærke Leilah James. Kvaliteten er stadig uovertruffen og linjen består af separate toppe og nederdele som kan mikses på kryds og tværs, så du kan skabe dit hele eget brudelook! Det synes vi hos Bridenista er super smart (og ikke mindst praktisk). Som noget nyt vil der også være enkelte kjoler med.

På fredag får du en unik mulighed for at modtage stylingtips fra designeren selv, og kjolen kan blive fittet med det samme. Du kan se og prøve den nye 2019 kollektion, og bestille der fra, også de dele som Say Oui måske vælger ikke at have i butikken efterfølgende.

På fredag får du 10 % i rabat. Hvis du er medlem af vores medlemsklub “The Wedding Club” er der yderligere rabat til dig. Se mere i Facebookgruppen. Hvis du ikke er medlem kan du blive medlem HER for kun 87kr. pr måned.

Janita startede med at designe brudekjoler i oktober 2009. Hun havde kun en kjole og en kommende brud. Firmaet voksede langsomt, og det var først da hun indså, at hun ville satse på det der var lidt ud over det helt traditionelle med hvide kjole med blonder, at det virkelig tog fat. Hun besluttede at bryde med den traditionelle tænkning og lav en smuk rød og polkadot brudekjole, og så var succesen hjemme.

Janita Toeriens kjoler bliver alle designet og syet i studiet i Cape Town i Sydafrika ved hjælp af lokale leverandører og syersker.

Leilah James kollektionen forhandles hos www.say-oui.dk

På fredag får du 10% rabat på kollektionen. Medlemmer af The Wedding Club for en udvalgt rabat hos Say Oui. Se mere i klubben eller bliv medlem HER.

Related Post

Få 20% rabat på vielsesringe hos Juvelgruppen

Få 20% rabat OG optjener point på vielsesringe hos Juvelgruppen i marts.

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At prøve brudekjole er unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og derfor elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.