Other

Lad dig inspirere af de mest ikoniske royale brudekjolerFoto af Ewa-Marie Rundquist / Det svenske kongehus

Mange brude har gået med prinsessedrømme om den store dag siden de var helt små. Måske drømmer du ikke længere om den store brudekjole med rigelige mængder tyl og glimmer samt prinsen på den hvide hest. Men forestillingen om at føle sig speciel på sin bryllupsdag er en drøm, som lever i bedste velgående hos de fleste bride-to-be’s.

Her kommer brudekjolen ind i billedet. Det at ’dress up’ og bære en helt særlig kjole er med til at forstærke denne eventyrlige følelse. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette kjole, som får dig til at føle dig smuk og speciel på din bryllupsdag.

Og hvorfor så ikke lade dig inspirere af virkelighedens prinsesser, når du skal vælge din brudekjole? Gennem de sidste århundreder har Europas prinsesser betaget verden med deres fantastiske brudekjoler.

Tag et kig på grafikken nedenunder, der illustrerer 21 ikoniske brudekjoler gennem tiden. Du vil hurtigt se, at der er inspiration til en lang række forskellige brudekjoledesigns at hente!

Kærlig hilsen

Rikke

Klik på billedet for at se det i stor version.

Grafikken er lånt af Katoni.dk
Related Post

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At skulle ud og prøve brudekjole er helt unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og det er en af årsagerne til at vi elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

H&M – The Wedding Shop collection

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.