Other

Candy bar med glimmer og glitter til dit bryllupEr du til glimmer & glitter & søde ting, så er det her lige noget for dig: Candy bars. Det bliver mere og mere populært til bryllupper, og så faldt vi over Candy Event, og blev ret begejstrede for det look som candy-cake bars fra Candy Event har. Looket passer godt i tråd med, at alt design og styling tenderer til at blive mere voluminøst, så vi måtte selvfølgelig vise dig disse candy-cake bars.

Der er slet ingen tvivl om, at en cake-candy bar i denne stil virkelig vil være noget som dine gæster vil bemærke.

Zeynep Dalan, der ejer Candy Event, har altid haft en passion for at dekorere og gjorde det mest for at hjælpe venner og familie til fester. Zeyneps popularitet voksede og sidste år besluttede hun, at nu måtte det være, så hun startede Candy Event.

Er du lige så vild med delikate søde ting spiced up med glimmer og glitter som vi er hos Bridenista? Og drømmer du bare om at få en candy-cake bar til dit bryllup? så foregår det i praksis sådan, at du mødes med Zeynep og sammen afstemmer i stilen og indholdet i candy-cake baren, så det også passer til det budget du har. Candy Event stå for det hele på bryllupsdagen, så du ikke skal bekymre dig om at stille op, style baren eller sågar rydde op – det gør de.

Kig med på @candyevent

Oven på dette, så er det vist tid til, at vi skal have en macaron eller to til kaffen – gerne med guld glimmer på…

Klik her
Related Post

Kagebox – smag bryllupskage hjemme i stuen

Hvordan finder I smagen på jeres bryllypskage her i Corona nedlukkede Danmark? Se løsningen her.

Kom til bryllupskagesmagning

Derfor er det med stor glæde at vi inviterer dig til bryllupskagesmagning hos Kagekompagniet.

Drinks-trend: G & T

Gin & tonic er en stor trend, så vi hoppede med og tog til Fever Tree Gin & Tonic festival, og smagte os igennem et væld af muligheder.

Hos Kagefryd kan alt lade sig gøre

Før du gik i gang med at planlægge bryllup, tænkte du måske om bryllupskage "Åhh det er bare en kage...", men så finde du ud af, at det er meget mere end blot en kage ikk´?

Guide til drikkedispenser

En flot og praktisk måde at servere drikkevarer på er at bruge dispenser med tappesystem. Vi har lavet en DIY video til hvordan du samler og bruger dne.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.