Other

3 gode råd der sikrer dig et fyldt dansegulvI skal giftes – og vil rigtigt gerne have en sjov fest, der varer til langt ud på natten, hvor alle danser? Og samtidig skal der også være musik under middagen, som alle kan lide at høre på? Og til brudevalsen skal musikken også fungere? Ja, der kan være mange ting, som en DJ skal tage højde for.

Da vi planlagde Bridenista Bridal shower AW17 havde vi selv en masse overvejelser. Hvad gør man lige for at det hele går godt? Vi fik fat i Mads Lehnert fra MusikDJ, som tog en snak med os om, hvad vi ønskede og hvad der skulle ske i løbet af aftenen. Ja, rent faktisk viste det sig, at være noget som Mads gik virkelig op i, så han kunne ramme vores smag og understøtte det forløb som aftenen havde. Da vi spurgte ham, om det var normalt at bruge så meget tid på at forberede musikken, så var svaret ja – det er sådan alle hos MusikDJ gør det. Så vi var helt trygge, da aftenen kom. Og han styrede det for vildt. Vi var virkelig tilfredse med musikken, og han ramte lige det vi havde drømt om. Så var det altså også lige lidt fedt, måden som han levede sig ind i festen og musikken i løbet af aftenen.

En god bryllups DJ og lækker musik som du og dine gæster elsker, er bare ikke altid nok til at få gang i dansegulvet. Derfor spurgte vi Mads om han ikke havde lidt gode råd til os alle, så der bliver en god stemning og dansegulvet bliver fyldt til dit bryllup.

Så Mads – hit us med dine bedste råd:

1 – Dansegulv

“Det er utrolig vigtig at afstemme størrelsen på dansegulvet, så det passer til lokalet og antallet af gæster. Ofte ser vi kæmpe store dansegulve, hvilket kan være frygtindgydende for gæsterne at begive sig ud på. Lav et lille dansegulv til at starte. Sæt eventuelt møblerne sådan, at de nemt kan skubbes til side, hvis dansegulvet skal være større.

Placer baren så tæt som muligt på dansegulvet, så dem der ikke danser stadig er med til festen, og derved ikke bliver isoleret i baren. Og hvem ved, efter de har drukket sig lidt mod til, så kan det jo være de også kommer ud på dansegulvet”.

2 – Opfordre gæster til dans

“Lad os være ærlige, vi danskere er ikke det mest dansende folkefærd. Der skal ofte en genstand eller flere til, før vi får mod til at gå på dansegulvet. Hvis i som brudepar allerede fra start fortæller jeres gæster, at i altså vil blive rigtig glade for en god dansefest, så er gæsterne mere tilbøjelige til at danse. I også overveje at vælge nogle musikønsker og genrer på forhånd, som i ved gæsterne godt kan lide og elsker at feste til”.

3 – Brudevalsen – det vigtigste moment på aftenen

“Brudevalsen er momentet, som for os DJs altid vil være det mest specielle. Det svinger fra bryllup til bryllup, hvor lang tid brudevalsen tager, men ofte halvandet til to minutter. Når ringen af gæster har lukket brudeparret inde og gommens sokker er klippet, opstår den mest eminente mulighed for at kick-starte festen. Jeg vil gå så vidt at sige ,at dette moment er det vigtigste på hele aftenen”.

Ok, nu får vi altså lyst til at danse. Hvis du vil danse med, så skal du prøve at tage en snak med Mads eller en af de andre MusikDJs HER.

Related Post

Download Coronaguide til dit bryllup

Gratis guide til dig! Skal du flytte dit sommerbryllup?

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

“Say yes to the dress”-ekspertens bedste tips

Vi har talt med dressmaker Jesper Høvring. Du kender ham nok som designeren bag de kjoler du ofte ser i ugeblade og tv bl.a. vært i Say Yes To The Dress".

Ny blogger bryllupsbog

Smugkig med på de 4 meget forskellig bryllupper...

Hvad skal I overveje, når I vælger kok?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.