Other

2018 bliver et fantastisk år med masser af bryllupper2018 bliver et fantastisk år, når det kommer til bryllupper.

Selvom der er tradition for, at man ved nytåret ser tilbage på det gamle år, vil vi på Bridenista hellere se frem i det nye 2018. Der kommer nemlig til at ske så mange fantastiske bryllupsrelaterede ting i 2018.

Måske er det netop året, hvor du skal giftes og så kommer alle planlægningspørgsmålene til at fylde meget for dig. Men bare rolig  – vi hjælper dig på vej.

I 2018 lancere vi “Bridenista 360”, som er vores ekspert webinarer. Her kommer vores interne og eksterne eksperter til at tage emner op og holder et GRATIS foredrag, hvor DU har mulighed for at stille spørgsmål. Da det foregår online, kan du komme til foredrag og få svar på alle dine bryllupsspørgsmål uanset, hvor i landet – eller i verden – du befinder dig. Helt konkret starter vi i februar med emnet: “Planlægning – Hvor skal jeg begynde!” Vi annoncerer tilmeldingslinket på vores Facebook-side og Instragramprofil – så hold øje der, og husk at følge os (det er ikke nok bare like) så du får besked, når linket bliver frigivet.

2018 kommer også til at byde på en masse nye spændende tiltag i The Wedding Club – vores bryllupsklub og fordelsprogram, hvor du hver måned får VIP invitationer til særarrangementer, førsteret til særtilbud, eksklusivret til udvalgte butikker f.eks får du en brudekjolebutik HELT for dig selv (jeps, vi lukker den, så du har hele butikken) og meget andet.

Vi arbejder lige nu på et helt nyt online medlemsområde, hvor vi samler alle de ting du som medlem får hver måned, og sorterer dem i overskuelig kategorier, så du nemt kan finde rundt i de mange muligheder som abonnementer på 6, 12 eller flere måneder giver. Desuden får klubben et helt særligt forum, hvor du kan tale med andre brude, dele hemmeligheder, udfordringer og gode råd.

Som om det ikke var nok, ja så får vores VIB’s endnu flere fordele! For på bloggen deler vi ugenligt ud af vores viden om bryllupper, planlægning & Do´s and Don´ts. Men det mest avancerede insider stof deler vi kun med medlemmer.

Så vil du have alle de fordele og viden, der skal til for at planlægge drømmebrylluppet og samtidig have det sjovt, hyggeligt og få en masse gode tilbud på de ting du skal bruge til dit bryllup, så skulle du tage at blive medlem. Du tegner et medlemskab her

Man kan jo heller ikke sige januar uden også at sige slankekur. Her giver vi dig ikke noget vi ikke selv har teste først. Så du kan glæde dig til at springe over hvor gæret er lavest, og finde ud af om du skal på Low carb, juice eller en helt anden kur for at komme i den den bedste brudekjoleform – for vi har testen dem for dig. Så husk at følge med!

2018 bliver også et virkeligt godt kendis bryllupsår , hvor vi kommer til at se en masse bryllupper fra både ind- og udland. Højdepunktet er helt klart engelske Prins Harry og Meghan Markels bryllup d. 19. maj i London. Vi kommer selvfølgelig til at give dig detaljerne fra brylluppet, som du kan lade dig inspirere af. Men også rigtig mange kendte danskere har valgt 2018 til deres store dag bl.a. Remee, Annemette Voss og Cecilie Hother.  Så følg med på bloggen, hvor vi bringer em masse bryllupsinspiration (og insiderstof :o) fra de kendtes bryllupper.

Til sidst vil vi da lige nævne den store bryllupsdato 18.08.18 – den er utrolig populær og sidder du lige nu og tænker: “ej, det skal da være den dato, vi også skal vælge” – så overvej det lige en gang til! Alle steder og leverandører melder allerede udsolgt, og dem der har været heldige at få denne dato har allerede planlagt i månedsvis. Er du én af de heldige, der fik slået kloen i et sted på denne dato, så hører vi gerne fra dig på hello@bridenista.com. For vi kommer til at lave et tema om alt, hvad du skal vide om 18.08.18; både hvis du skal giftes den dag, og hvis du blot vil følge med i årets mest populære dato.

Så med et superspændende og begivenhedsrigt år i vente vil vi ønske dig et godt nytår – vi se på her på bloggen, i klubben og online i 2018.

De bedste nytårshilsner

Stine og Kamilla

Related Post

Download Coronaguide til dit bryllup

Gratis guide til dig! Skal du flytte dit sommerbryllup?

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

“Say yes to the dress”-ekspertens bedste tips

Vi har talt med dressmaker Jesper Høvring. Du kender ham nok som designeren bag de kjoler du ofte ser i ugeblade og tv bl.a. vært i Say Yes To The Dress".

Ny blogger bryllupsbog

Smugkig med på de 4 meget forskellig bryllupper...

Hvad skal I overveje, når I vælger kok?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.