Other

Til pre-wedding fotoshoot med bride2be KathrinePre wedding fotoshoot Morten Elsborg

Indeholder reklame (men vi er vilde med Morten og hans billeder og derfor omtaler vi det). 

Hvordan foregår et pre-wedding fotoshoot hos Morten Elsborg? og hvordan oplevede et kommende brudepar det? Vi har bedt bride2be Kathrine Dahl fortælle om hendes egen oplevelse med et pre-wedding fotoshoot.

Og ja – vi kan godt allerede nu afsløre at Kathrine og hendes forlovede valgte Morten Elsborg som fotograf.

Øv jer på bryllupsbilledet

I dag har vi kunnet sætte endnu et flueben – nemlig ved fotografen!

Så lækkert at have det på plads! Bedste ved det er faktisk, at vi har valgt Morten Elsborg efter vores pre-wedding photoshoot! Hvis I har lyst har jeg skrevet “lidt” om vores oplevelse af det – so here it comes:

Først og fremmest så var min forlovede ikke så vild med idéen til at starte med, han bryder sig ikke om at få taget billeder og slet ikke denne slags billeder! Hvilket faktisk var en af grundene til, at jeg meldte os til. Jeg var sikker på, at det ville være en god oplevelse og erfaring for ham at se, at fotografer ikke bider, og det ikke gør ondt at få taget billeder.

Og Morten fik ham da godt nok også til at ændre mening! Vi kørte hvert fald derfra, begge helt vildt spændte, glade og så tilfredse med hvordan dagen var gået!

Konceptet er super fedt! Vi fik nogle rigtige gode snakke med Morten, og han var helt nede på jorden og meget nærværende – fedt hvordan man kan snakke det hele igennem, og han sporer sig ind på, hvad man gerne vil have.

Det vi fik ud af det er klart, at vi som par ved hvordan vi “arbejder sammen” når der skal tages sådan nogle billeder – det er jo faktisk ret vigtigt for, at vi får nogle ordentlige billeder. Vi ved også, at vi kan “ignorere” personen som peger på os med det kamera og som kun fokuserer på os, mens vi kan fokusere kun på hinanden!

Det var en god øvelse for os og tror det vil være en god øvelse for alle. Ligeså vel som man øver sig på brudevalsen inden brylluppet for at være sikker på, at man ikke træder hinanden over fødderne – så simpelthen øve sig som par i at stå foran et kamera og være naturlige og kun sig selv.

Så Morten – eller generelt et pre-wedding shoot, kan kun anbefales! Det giver så meget i den sidste ende!

Tak fordi I læste med!

Kærlig hilsen

Kathrine

Bride2be og medlem af Bridneista Bridal Club.

Kathrine er til dagligt mediegrafier. Vil du se mere til Kathrine så se med på www.kcreative.dk

Kathrine og hendes forlovede er medlem af Bridenista Bridal Club og har efterfølgende booket Morten Elsborg som deres bryllupsfotograf. Dermed er deres pre-wedding fotoshoot gratis (værdi 1500kr). De har booket Morten til en heldagsfotografering i det specielle medlemstilbud, hvor de har sparet 4.000kr.

Ønsker du både bryllupsvideo og -foto, kan du spare 10.000kr., hvis du booker før 1. januar 2020. Se mere om tilbuddet under fotograf Morten Elsborgs profil i Bridenista app.

Pre-wedding photoshoot med bride2be

Som medlem af Bridenista Bridal Club optjener du point til dit bryllup, når du oplaoder din kvittering i Bridenista app. Det er gratis at være medlem. Et pre-wedding fotoshoot hos Morten Elsborg har en værdi af 1500kr. Som medlem er det gratis, hvis I efterfølgende booker Morten til jeres bryllup.

Der tages forbehold for regnefejl og prisændringer i ovenstående. For at få et pristilbud personligt til jeres bryllup, skal du kontakte Morten Elsborg.

pre-wedding fotoshoot med Bridenista Bridal Club
Related Post

Påvirker Coronavirus mit bryllup?

Hvilke konsekvenser har coronavirussen for dit bryllup? få vores råd til at tackle det her.

Brudens dag 4. marts i Aarhus

Til eventet Brudens dag i Aarhus kan du se de flotte skræddersyede brudekjoler fra Buch Couture.

Du er førstevælger – få 60% rabat på entré

Få 60% rabat din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 13. september 2020.

Get the look fra Løvens hule

Se looket fra Løvens hule her og hvormange du kan spare som medlem.

Forkæl dig selv med bride-to-be gaveæske

Kom godt i gang med din planlægning med en bride2be gaveæske.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.