Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Royalt bryllup - her er alle detaljerne til Harry og Meghans bryllup! - Bridenista

Other

Royalt bryllup – her er alle detaljerne til Harry og Meghans bryllup!Selvom vi her på Bridenista elsker alle bryllupper, så er der alligevel noget særligt over et royalt bryllup. For det sker ikke så tit og med næsten alle i “den giftefærdige alder” allerede godt gift i de eurpæiske kongehuse, er det her nok det sidste i rigtig lang tid. Så vi glæder os helt vildt til d. 19. maj 2018, hvor Prins Harry (England) og Meghan Markel siger JA til hinanden ved et storstilet bryllup i Windsor udenfor London.

Hvordan bliver brylluppet så? Ja, det er desværre en velbevogtet hemmelighed, men vi har samlet alle detaljerne der florerer rygter om og giver dig her et sneak peek på festlighederne, blomster, indbydelserne, bryllupskagen samt vores bud på den største hemmelighed af dem alle – nemlig brudekjolen.

Intet bryllup uden indbydelser og dem skal der laves mange af! For intet mindre end 600 gæster er inviteret i kirken og til reception. Dog er det lidt anderledes end vi gør det herhjemme, for her er det gommens far, Prins Charles, som er vært og derfor også ham der har æren af at indbyde gæsterne. Så Harry og Meghan slipper for at pakke kuverter, slikke frimærker og rende i postkassen. Men flotte er indbydelserne bestemt.

kl. 12.00 starter vielsen, der foregår i Sct. Georges Capel, som er kirken det engelske kongehus primært benytter, da den ligger som en del af Windsor Castle. Et ret imponerende sted – men om det er kønt kan diskuteres. Farvekaos hersker eftersom de forskellige “distriktsflag ” for commenwelth imperiet hænger fra loftet. Så vi glæder os til at se, hvordan blomsterdesigner Philippa Craddock, som Harry og Meghan har valgt til at stå for udsmykningen af kirken, løser den opgave.

Nu vi er ved blomster, så er det ikke helt tilfældigt, at netop Philippa har fået opgaven. Hendes blomsterstil er nemlig anerkedt som det moderne svar på English contryside; masser af vilde blomster og blomsterarrangementer som ser lidt tilfældige og poetiske ud – som var de i stadig i naturen. Hun har fået lov til at “plukke løs” i alle  kongehuset haver, så vi forventer et forårslook. Hos os på Bridenista, synes vi at det afslappede, naturlige look passer perfekt til Meghan og Herry fremtræden. Selvom farver er hot til bryllupper i år, er Meghans stil mere klassisk, så vi spår, at hun er hoppet med på den grøn/hvide trend med masser af naturligt grønt tilført hvide engelske haveroser og peoner, som er Meghans yndlingsblomst.

Selvom de kan vælge mellem landets bedste leverandører er det rart at have nogle af sine bedst venner med på holdet. Det har Meghan og Harry, når det kommer til bryllupskagen for konditoren er en af Meghans gode veninder. Så her skinner brudeparrets personlighed virkelig igennem ved at vælge et lille økologisk bageri fra det østlige london og med en kagestil, som er meget utraditionel. Engelske bryllupskager er normalt en plumcake – en meget fast kage med tørret frugt. Men med deres valg af Claire Ptak som har det lille bageri Violets Cakes, er vi sikre på, at parret får en mere luftig kage med et moderne og poetisk udtryk, som er dekoreret i en ujævnt opsmurt frosting og med friske blomster som blikfang. Claire har allerede afsløret, at kagen kommer til at være frisk med smagen af citron og hyldeblomst. Mums, heldige gæster.

En af de mest prinsesseagtige ting til et bryllup er den klassiske hestevogn, og når Meghan træder ud af kirken som en ægte prinsesse, ja, så venter der en 30 minutters lang tur i hestevogn med hendes prins ved sin side, mens folket kan hylde hende. Så det er heldigt, at svigermor har et par stykker de kan låne, for ja, de har allerede valgt én til godt og en til dårligt vejr (det er jo England, så ligesom i Danmark skal de have både en plan A og B i forhold til vejret).

Er det tørvejr så skal de køre i den lave åbne Ascot Landau som Dronning Elisabeth hvert år kører i, når hun skal til det prestigefyldte hestevæddeløb Ascot. Regner det vil Meghans hår og make-up ikke blive ødelagt, da de så vil blive kørt rundt i en Scottish State Coach trukket af 4 hvide heste.  Vi håber på det første, så vi rigtig kan nyde synet af kjolen, når de køre forbi.

Efter hestevognsturen er det tid til at få taget de officielle bryllupsbilleder, og her går de med én de kender, menlig forografen Alexi Lubomirski, som også to de smukke billeder til deres forlovelse. Med her slutter  den offentlige del af brylluppet.

Bryllupsmiddagen bliver en privat middag for de nærmest 200 venner og familie. Festen holdes på Frogmore house (selvom der ikke er meget “hus” over det). Det  ligger i den anden ende af Windsor Castle’s park. Her skal de feste til den lyse morgen.

Meen….slottet er ikke helt stort nok, så middagen holdes i et stort glashus bygget specialt til dagen – præcis som vi så det til Pippa Middeltons cherry-blossom-marqee bryllup sidste år (kommende dronning af England Kate Middleton´s søster). Men nøj, hvor vi håber, at der slipper lidt billeder ud, som der gjorde til Pippas bryllup, så vi kan falde i svime over borddækningen.

Og sidst men ikke mindst – brudekjolen! Der går rigtig mange rygter om, hvem der designer kjolen. Bl.a. har duoen Ralph & Russo, som lavede Meghans kjole til forlovelsesbillederne, været nævnt ligesom det ærkeengelske brand Burberry.

Men vi tror på, at det er Erdem Moralioglu, der har fået den store ære af designe Meghans kjole. Og hvorfor så det? Jo, han er London baseret hotshot designer, men canadisk født, så han repræsenterer brudeparret rigtigt godt. Desuden er han vant til at arbejde med det engelsk kongehus. Prinsesse Kate, altså kommende svigerinde til Meghan – er vild med hans signiaturedesign som er blomster. Kate er ligesom Meghan en helt almindelig pige, som faldt for en prins – så hun har været hele møllen igennem. Det skulle være mærkeligt, hvis Meghan ikke lænede sig op af Kates erfaring. Vi spår derfor en romantisk stor kjole, men med et lidt mere grafisk snit.

Related Post

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Bryllupsklub fra Løvens Hule

Bridenista Bridal Club er fordelsklubben for dig der skal giftes.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.