Other

Ny bryllupsbog af blogger Lea Hvidt KesslerEfter en lang periode med få bryllupsbøger på dansk, sker der endelig noget! Sidste år udkom “The Book” af de 4 forfattere, bloggerpigerne Emily Salomon, Christine Egholm, Christina Dueholm og Cathrine Wichmand (bedre kendt som Rockpaperdresses). I dag udkommer Lea Hvidt – nu gift Kessler – med sin bryllupsbog “Bryllupsplanlæggeren!

Bogen er skrevet som en guide, som du selv kan planlægge dit eget bryllup efter, men inderholder også flere steder, hvor du kan tilføje din konkrete planlægning i form af tjeklister, gæsteliste og budget. Bagest i bogen finder du en hel sektion, hvor du kan indsætte noter og billeder, så du efter brylluppet kan bruge bogen som minde om den tid du planlagde bryllup.

Lea er netop selv blevet gift ved et storslået bryllup på en smuk borg i Italien. Så der er rigtig mange flotte billeder fra Lea og Mikkels bryllup. Ellers er bogen meget klassisk opbygget af de elementer de fleste kommende brudepar skal igennem i løbet af en bryllupsplanlægning: fra tidsplan til valg af kjole og over middagen og til sidst bryllupsrejsen. Undervejs er der lidt små-tips og steder du, hvor du kan skrive noter. Afsnittene er nogenlunde kronologisk opbygget efter den rækkefølge man oftest planlægger i, så du kan starte fra den ene ende og stille og roligt bruge bogen som guide til, hvad det næste i din planlægning skal være.

Bogen indeholder dog ikke de store overraskelser eller dybdegående ekspertråd, men er en rigtig fin lille guide, hvis du er helt ny og ikke har nogen i nærmeste vennekreds, hvis bryllupserfaring du kan læne dig op af.

Det bedste ved bogen er dog, at den er helt gennemført, hvad personliggørelse angår. Du kan fjerne omslaget, og bag dette gemmer sig en lækker sandfarvet bog med plads til dit eget billede. Det er en super fin detaljer, som gør, at den helt sikkert få en plads på mange brudes reoler, som det bogen netop er tiltænkt – et minde om netop DIN bryllupsplanlægning.

Så gør det bestemt ikke bogen dårligere, at det lidt føles som om, man netop lige er blevet så gode venner med Lea Kessler, at man både bliver “inviteret” med indenfor til hendes eget bryllup og samtidig bliver holdt let i hånden i sin bryllupsplanlægnig af sin nye bedste veninde.

Tillykke med bogen både til Lea Kessler og til alle os, som elsker bryllupper.

Du kan købe bogen her: Bryllupsplanlæggeren.

Vil du læse mere om Lea Hvidt Kessler, kan du følge hende på bloggen: Lea Kessler.

Related Post

Påvirker Coronavirus mit bryllup?

Hvilke konsekvenser har coronavirussen for dit bryllup? få vores råd til at tackle det her.

Brudens dag 4. marts i Aarhus

Til eventet Brudens dag i Aarhus kan du se de flotte skræddersyede brudekjoler fra Buch Couture.

Du er førstevælger – få 60% rabat på entré

Få 60% rabat din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 13. september 2020.

Get the look fra Løvens hule

Se looket fra Løvens hule her og hvormange du kan spare som medlem.

Forkæl dig selv med bride-to-be gaveæske

Kom godt i gang med din planlægning med en bride2be gaveæske.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.