Other

Mit drømmebryllup af designer Pernille Folcarelli – moodboardVil du have et bryllup med natur look? så kig med HER for at se hele Pernille Folcarellis lookbook.

Højre klip på moodboardet, og gem det – så er det klar til at printe, og du kan tage det med ud, når du vælger ting til dit bryllup. Læs med HER om hvordan du selv laver et moodboard.

Få Pernille Folcarellis bryllupsstil med 3 steps:

  • Naturelementer: Her går Pernille Folcarellis egne naturtryk igen både som deko på væggene, i invitationerne og menukortene. De rustikke dekorationer nede på bordene med rustikke grene og mos, og over bordene er der dekoreret med grene, som associerer til at sidde og spise under et træ.
  • Mørke farver: Her har Pernille valgt flere mørke grønne nuancer, grå, sort i kombination med karrygul der giver et sprødt touch til de mørke vinterfarver.
  • Service: Vælg service, der passer i stilen til resten af brylluppet. Her serveres på skifferplader og keramik, som bidrager til naturtemaet. Selv maden matcher i farverne til resten af brylluppet.
Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.