Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Kamillas julebord med guld, gran og gevirer - Bridenista

Other

Kamillas julebord med guld, gran og gevirerJulen er simpelthen så hyggelig, og du skal nyde denne tid på året, hvor du kan begynde at øve dig på at pynte op til dit bryllup. Måske går du og drømmer om en bestemt stil på dine bryllupsborde? Det er nu du kan prøve alle dine ideer af og se om de fungerer i praksis. Så kan i samtidig får glæde af alle dine kreative ideer julen over.

I år er mit julebord lidt rustikt og med dybe mættede farver. Jeg bor på landet, og det er derfor naturligt for mig at bruge gran og gevirer på julebordet. For at tilføre elegance og julestemning, har jeg brugt små koglestager, bestik, vaser og stjerner i guld som kontrast til naturelementerne.

At hænge pynt fra loftet eller en lampe giver en flot fylde i rummet, og virker meget imponerende. Prøv at se vores lookbook fra Ditte & Marcks bryllup, hvor de har hængt store ringe ned fra teltloftet.

Stellet hedder Graphic og er fra Nordal. Det er hvidt med en diskret cremefarvet mønster, der passer den den naturfarvede dug. Blomster, glas og stole har kraftige farver, så derfor har jeg valgt at dække med service der er diskret, så det hele ikke kæmper om opmærksomheden.

Poinsettia blomster, som de fleste af os kender under navnet julestjerner, findes i et utal af farver og størrelser. Her har jeg brugt den i en kraftig, men stadig afrundet lyserød nuance, som med cremefarvede nister. Når du mikser julestjerner med gevirer, kogler og gran, giver blomsterne et feminint touch til det ellers rustikke bord.

For at skabe en helhedsoplevelse, hvad enten det er dit julebord eller dit bryllup du pynter, så er det vigtigt at du tænker hele rummet ind i dekorationen. Vinduer, døre, møbler, vægge – hvor skal der pyntes og hvordan får du det til at hænge sammen med din bordpynt? Du kan vælge at lade farver, materialer eller faconer gå igen. Her har jeg ladet guld, stjerner og grannen gå igen i resten af rummet, for på den måde at inddrage hele rummet i borddekorationen.

God fornøjelse med dit julebord,

Kamilla

Alle produkter er fra Nordal.eu

Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

1 thought on “Kamillas julebord med guld, gran og gevirer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.