Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Kaffebar - praktisk og flot - Bridenista

Other

Kaffebar – praktisk og flotDet er nemt, praktisk og fint at se på: en kaffebar. Kig med her, når vi giver dig ideerne fra kaffebaren til Bridenista Bridal Shower SS18.

Udgangspunktet er at det skal være nemt og flot, for du har meget andet at se til på bryllupsdagen. Du kan anrette kaffebaren allerede om morgenen, og så kan dine gæster gå og drikke af den lige præcist når de har lyst eller du kan stille den frem til  receptionen eller efter middagen. Eller begge dele. Vi vil anbefale dig at bruge engangsservice. Vi valgte pastelfarvede kopper med guldkanter fra Laekt.dk Der er forskellige varianter af kopperne, og du kan sagtens mikse dem.

HUSK! at hvis du er medlem af Bridenista Bridal Club, så får du lige nu 10% rabat på alt, hvad du køber hos Laekt.

Husk rørepinde. Her er det nogle vi har scoret fra Fever tree, men du kan bruge ispinde fra Panduro Hobby. Træpinde giver et lille rustikt touch til denne ellers så feminine kaffebar.

Vi har mikset engangskopperne fra Laekt med vintage kopper i porcelain med matchende farver, fine mønstre og ikke mindst, så går guldet igen. Du kan finde vintage kopper i genbrugsbutikker eller kig i dine bedsteforældres skabe. Du kan også mikse med nye kopper og mælkekander, men i en gammeldags stil. Nordal har en serie, der hedder Victorian, og den vil også være fin at bruge sammen med engangskopperne.

Teen er fra det norske mærke Black Cat, der har et te-sortiment til forskellige tider af dagen, og de smager dejligt.

Hele ideen i kaffebaren er at bruge instant coffee med forskellige smage. Dermed kan dine gæster selv lave deres kaffe med lige præcist den smag de ønsker. Serveringspersonalet skal så ikke tiden sørge for, at der er frisk kaffe, men kan bare have varmt vand stående i termokander. Vi brugte lyserøde termokander fra Nordal.

Little´s har et bredt udvalg af kaffer med smage og så passer etiketterne på glassene til resten af looket i kaffebaren, så du får et harmonisk udtryk. Husk at sætte skeer i glassene. Guldskeer er flotte til, og dem du ser her er fra Tablesetting, som lige nu tilbyder medlemmer af Bridenista Bridal Club 10% rabat. Hvis du ønsker at købe guldskeer kan du bl.a. finde det hos Rice.

Little’s har gjort alt det hårde arbejde for dig og laver fyldig og aromatisk instant kaffe af de fineste kaffebønner. Har du mod på ekstra meget smag, laver de også infused coffee, som er smagt til med simple og naturlige ingredienser efter amerikansk forbillede. Little’s har base i Devon, England og er en familieejet virksomhed, der drives på anden generation. Little´s forhandles af Secret Kitchen her i Danmark.

Find produkterne her:

Little´s instant coffee fra Secret Kitchen / Engangsservice Laekt / Lyserøde termokander, fad på fod og Victorian service Nordal / Guldskeer Tablesetting / Guldskeer Rice / Black Cat te fra Niji / Rørepinde Panduro Hobby

Husk at holde dig opdateret på hvilke aktuelle tilbud vi har i Bridenista Bridal Club.

Billederne er taget af Lasse Lagoni.

Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.