Other

Messetilbud: Forkæl dig selv med bride-to-be æskeBride-to-be-gaveæske i Bridenista Bridal Club

Vil du forkæles som bride-to-be? Så er det nu du kan få vores lækre gaveæske for kommende brude og 3 måneders medlemsskab i Bridenista Bridal +Club for kun 299kr. Normalt har indholdet i bride-to-be æsken en mindste værdi på 200kr., men tilmelder du dig i messeperioden, så har vi et specielt messetilbud til dig, så du får for EKSTRA 100kr i værdi i din æske, så den har en minimums værdi på 300kr.

Du bestiller æske og 3 måneders medlemsskab i +Club HER.

Du kan både bruge gaveæsken før brylluppet og på bryllupsdagen. Indholdet i æskerne kan variere, men er skabt til dig, der skal giftes og er ved at planlægge bryllup.

Vil du også have disse lækre ting til ren selvforkælelse specielt til dig der er kommende brud, så er det nu du skal bestille, for der er begrænset antal æsker.

Indholdet i æskerne varierer, og billederne illustrer eksempler på æskernes indhold. Æsken har altid en minimumsværdi på 200kr. Som messetilbud får du lige nu en æske med lækkere produkter for minimum 300kr + 3 måneders abonnement til +Club til en værdi af 201kr. I alt 501kr og du betaler kun 299kr + porto.

Hvad får du i +Club?

Vi vil elske at have dig med i vores +Club, som er et lukket univers for brude. Vi har desuden masser af unikke pro tips til din bryllupsplanlægning, som er forbeholdt +Clubmedlemmerne. Se hvad du får i dit medlemsskab her.

Oversigt over medlemsskaber i Bridenista Bridal Club
Related Post

Planlæg i den rigtige rækkefølge

Ja, der er en rigtig og forkert rækkefølge at planlægge dit bryllup i! Se den rigtige her.

Tag på bryllupsmesser og optjen point

Se hvilke medlemsbutikker der udstiller på forårets bryllupsmesser og hvor du optjener point.

Året der gik 2019

2019 har været et år med fuld gang i den hos os. Det var året, hvor vi lancerede klubben og kunne byde velkommen til +1400 medlemmer. Se videoen her...

Til pre-wedding fotoshoot med bride2be Kathrine

Hvordan foregår et pre-wedding fotoshoot? Læs om bride2be Kathrine Dahls egen oplevelse.

Blev du friet til i julen?

Vi har fundet lidt julefrierier til dig, så du kan drømme dig tilbage til din egen helt specielle juleforlovelse.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.