Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
En aften i Silkeborg med bryllupsinspiration - Bridenista

Other

En aften i Silkeborg med bryllupsinspirationSilkeborgensere er nogle driftige typer. Så derfor sagde vi straks JA, da teamet bag denne fantastiske aften i bryllupets tegn, ringede og spurgte om ville komme og holde et foredrag.

For faktisk ligner tankerne bag det her arrangement meget op af dem vi selv har, når vi 2 gange om året arrangere Bridenista Bridals Shower (se det sidste bridal shower vi afholdte i København her og det fra Vejle her). Vi vil nemlig gerne give dig, som er bride-to-be, en hyggelig aften og muligheden for at dele glæden, spændingen og alle de andre ting der sker, når man planlægger bryllup med din kommende mand, de nærmeste veninder, mor eller svigermor.

Foto: Rye & Aamund

Men hvorfor var det lige os fra Bridenista teamet vil have til Silkeborg? Ja, det er vi jo meget beærede over, men vi har faktisk længe gået med idéen om at holde foresdrag om netop bryllupsplanlægning og visualitet til bryllupper – for det er jo absolut vores spidskompetencer: Kamilla har arbejdet med fotoreportager til livsstilsmagasiner og styling hele sit arbejdsliv, og Stine har som professionel bryllupsarrangør planlagt mere end 250 bryllupper. Tilsammen 30 års er faring som vi deler, nu kogt ned i et foredrag der kommer til at handle om:

  • Planlæg i den rigtige rækkefølge. (for ja, der ER forskel)
  • Hvordan du skaber et visuelt flot bryllup – med en gennemført rød tråd
  • Planlæg som en pro – tips og tools til hvordan du kommer godt i mål uden at glemme noget.

Men aftenen er jo meget mere en vores foredrag. Her vil være lækker tapasanretning og vin, modeshow, mulighed for at gå rundt og se, hører, smage hos alle deltagende butikker.

Du kan roligt tage din kommende mand med, for der vil være et fedt mandehjørne i B&O butikken med herretøj, håndbajere, god rom og nørden i lækker lyd her.

Så vi håber vi ses d. 5. oktober i Silkeborg til en hyggelig aften.

Foto: Rye & Aamund
Related Post

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Bryllupsklub fra Løvens Hule

Bridenista Bridal Club er fordelsklubben for dig der skal giftes.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.