Other

Dæk bordet med guld og bordeauxEt smukt veldækket bord er en fornøjelse at sidde ved og det bidrager til glæden ved at deltage i middagen.

Vi har dækket bord med guld og bordeaux, som giver bordet et vinterligt præg. Guldbestik er en store trend lige nu og bidrager sammen med velourstolene med elegance.

Blomsterdekorationerne er lavet af Pretty Day flowers, og følger blomstertrenden ved at være luftige og en smule asymmetriske. Midt på bordet er der et større center piece i en guldskål på en lille fod, og to mindre dekorationer på hver side i lilla glasskåle også på en lille fod. Når dekorationerne laves i skåle på fod, bliver de løftet lidt op og giver mere fylde på bordet.

På midten i bordets længde har vi lagt vilde brombærgrene og figner.

Dugen er faktisk tre duge i samme farve, der er lagt asymmetrisk oven på hinanden hen over bordet. Og så er de ikke strøget! Det giver en mere rå kontrast til det elegante look. Servietterne er i samme farve og kvalitet som dugen og de er foldet helt enkelt og hænger ned på siden af bordet. Både duge og servietter er fra Nordal.

Sådan får du stilen:

  1. Vælg farvede lys der matcher blomsterne
  2. Bestik, blomsterskåle og lysestager er holdt i guldfarvet
  3. Brug flere duge som ikke er strøget og læg dem asymmetrisk over bordet
  4. Blomsterdekorationerne skal have volume, være lidt assymetriske og mix gerne flere størrelser
  5. Læg løse grene, bær og frugter på dugen ned langs midten af bordet

Produkterne er fra:

Blomster Pretty Day Flowers / Non alcoholic “gin” Seedlip / Olivenolie Made by Mama / Stole, bestik, lysestager, duge og servietter Nordal / Lys Søstrene Grene  / Tallerkener Royal Copenhagen / Gulvtæppe fra Himla / Glas Privat eje

Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.